Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

"Πιστέψαμε στην ανατροπή"

Μία μερά την επική νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στο Gazzetta on Air για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του.
"Πιστέψαμε στην ανατροπή"
Για τη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ: "Ήταν μία πρόκριση που τη θέλαμε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν εμείς το φαβορί και αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε ψυχολογικά. Παρά το γκολ που δεχτήκαμε απ' το πέναλτι, δείξαμε ότι δεν επηραστήκαμε καθόλου. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, ήμασταν απειλητικοί κι ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε λίγο πριν λήξει το παιχνίδι. Στην παράταση μπήκαμε δυνατά,πετύχαμε το γκολ και πήραμε την πρόκριση".
Για το ενδεχόμενο της «εξόδου» στην Ευρώπη μέσου του Κυπέλλου: «Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Διαθέτουμε ένα «βαθύ» ρόστερ με αρκετές λύσεις σε κάθε θέση κι έχουμε δείξει ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες για το κάτι παραπάνω τη φετινή περίοδο».
Για το πως ξεπρνάει ο Ατρόμητος τα αγωνιστικά του προβλήματα: «Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό κι έχουμε καταλάβει όλοι ότι πρέπει να δουλεύουμε για το σύνολο. Αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει να ξεπερνάμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται, με τη συνεχή βελτίωσή μας σε όλα τα επίπεδα».
Για το πράγμα που κάνει τη διαφορά στο φετινό Ατρόμητο: «Μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία στο γήπεδο, κάτι που φυσικά οφείλεται και και στον προπονητή μας, τον κ. Δώνη. Ο τομέας της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο και αυτό μας βοηθάει ν' αποδίσουμε καλύτερα σε όλα τα ματς. Παράλληλα η ομάδα είναι πολύ δουλεμένη και βγάζει αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο,κάτι που είναι αποτέλεσμα σκληρής και καλής προπόνησης».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: