Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αν έχεις (και) τύχη διάβαινε, Παναθηναϊκέ…!!

Ο καθένας φτιάχνει την τύχη του. Αν, όμως, δεν σε αβαντάρει και λίγο η συγκεκριμένη θεά, τότε έχεις πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει φέτος την εμπιστοσύνη του κόσμου λόγω της σκληρής δουλειάς Φερέιρα - παικτών, όμως υπάρχουν και μερικά ευνοϊκά… σημάδια για την ομάδα.
Αν έχεις (και) τύχη διάβαινε, Παναθηναϊκέ…
Για παράδειγμα, οι άλλοι δυο μεγάλοι του ΠΟΚ την έχουν πατήσει από την Δόξα. Η ομάδα της Δράμας ήταν… ψόφιος κοριός στα άλλα ματς, όμως όταν βρήκε μπροστά της Ολυμπιακό και ΑΕΚ πήρε πόντους.
Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, έχει πολύ πρόσφατο τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου δεινοπάθησε για να κερδίσει πολύ δύσκολα τους Δραμινούς στο φινάλε, με το γκολ του Κατσουράνη.
Δεν είναι, όμως, ότι τρίτωσε το καμπανάκι για τους πράσινους με το 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι και ότι η Δόξα μόλις σήμερα πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι με τίποτα ο Παναθηναϊκός δεν θα υποτιμήσει την ουραγό Δόξα την Κυριακή. Θα μπορούσε να την πατήσει κι αυτός και να θεωρήσει ότι είναι εύκολο το ματσάκι στο "Καυτανζόγλειο", όμως τώρα θα πάει ψυλλιασμένος. Έχουν προηγηθεί πολλά καμπανάκια για την ομάδα του Φερέιρα! Απ’ αυτή την άποψη υπάρχει θετική συγκυρία, όπως είπαμε. Η τύχη, που λέγαμε. Δεν θα πάει ανυποψίαστος ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, αλλά του έχουν έρθει τα… σημάδια για να τα δει εγκαίρως και να προετοιμαστεί.
Είναι η γκέλα του Ολυμπιακού, είναι η γκέλα της ΑΕΚ, είναι το δύσκολο 1-0 στο ΟΑΚΑ, είναι και η πρώτη νίκη των Δραμινών με τον Αστέρα. Κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάει σοβαρός, θέλοντας και μη, για τον αγώνα της Κυριακής. Που είναι εξίσου καθοριστικός, αφού όσο διατηρεί το πλεονέκτημα των +5 βαθμών μέχρι το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, τόσο πιο δυνατός θα γίνεται.
Επίσης, είναι ολοφάνερο ότι ένα από τα σημαντικά μυστικά του φετινού Παναθηναϊκού, είναι ότι πάνε ματς με ματς. Δεν έχουν υπεροψία και μπαίνουν να τα δώσουν όλα σε κάθε παιχνίδι, δίχως να κάνουν σχέδια επί χάρτου για το μέλλον. Κάθε τρίποντο στο σακούλι και βλέπουμε. Κάπως έτσι πορεύεται ο Παναθηναϊκός και του βγαίνει σε καλό μέχρι τώρα. Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι στον Γολγοθά με τους συνεχόμενους αγώνες. Από την Κυριακή και μετά η ομάδα θα έχει την δυνατότητα να παρουσιάζεται πιο φρεσκαρισμένη και ξεκούραστη.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: