Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Θρίλερ, ανατροπή και... Καντού!!

Η Ζαλγκίρις Κάουνας προηγήθηκε με +13 στο 32’. Η Καντού με +3 στο 39:48’’ και στο 39:57’’ το ματς ήταν στα ίσα. Και εκεί ο Γκιόργκι Σερμαντίνι με ½ βολές έδωσε τη νίκη στους Ιταλούς με 79-78.
Θρίλερ, ανατροπή και... Καντού!
Σε ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια της φετινής Ευρωλίγκας, η Ζαλγκίρις Κάουνας βρέθηκε να προηγείται με 13 πόντους στο 32’ (64-51) στην έδρα της Καντού και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη. Οι Ιταλοί, όμως, με επιμέρους σκορ 21-7 μέσα σε ένα οκτάλεπτο, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να προηγηθούν με 72-71.
Μάλιστα, η παρέα του Τζιανλούκα Μπαζίλε προηγήθηκε με 78-75 τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και όλα έδειχναν πως θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε τη νίκη. Οι παίκτες της Καντού έκαναν φάουλ πάνω στον Ουίμς για να μην του επιτρέψουν να επιχειρήσει τρίποντο αλλά αυτός βάζοντας την πρώτη βολή και χάνοντας τη δεύτερη και παίρνοντας μάλιστα το επιθετικό ριμπάουντ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (78-78), τρία δεύτερα πριν το τέλος.
Οι Ιταλοί…. πρόλαβαν να κερδίσουν φάουλ στον χρόνο που απέμενε με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να βάζει την πρώτη και να χάνει τη δεύτερη και έτσι το ματς να λήγει με 79-78 υπέρ των γηπεδούχων.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: