Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Και τώρα δώστε τη λύση...!!

Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μοναδικός και διακατάχεται από ύψιστου επιπέδου αφοσίωση. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι αντιδρά πάντα με βάση τη λογική!
Και τώρα δώστε τη λύση...
Ωραία... Ο υπεύθυνος βρέθηκε! Στην πυρά! Ουστ! Να περάσει ο επόμενος! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν άντεξε τις ύβρεις των ολίγων ανεγκέφαλων και έκοψε λάσπη από την προεδρεία του ΠΑΟΚ...
Τώρα πια αναζητείται ο επόμενος, που θα κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδας κι Ευρώπης, θα σκορπίσει δεκάδες δισεκατομμύρια (κι όχι εκατομμύρια) και οι περήφανοι ολίγοι θα δικαιωθούν.
Μάλιστα! Ο όχλος για ακόμα μία φορά καθόρισε το παρόν μίας ομάδας... Με το μέλλον τι γίνεται όμως;
Δυστυχώς, αυτοί που καθύβριζαν τον Ζαγόρ εδώ και αρκετό καιρό, δεν λένε να εννοήσουν ότι τα πράγματα πλέον έχουν σφίξει... Για όλους... Αφήστε δε, που είναι τόσο κενοί σκέψης, που δεν έχουν μάθει από τα στραπάτσα των προηγούμενων ετών...
Εδώ και τόσο χρόνια, ο ΠΑΟΚ, πολύ συχνά έψαχνε για επενδυτή... Εμφανίστηκαν διάφοροι που ενδιαφέρθηκαν... Ναι... Ενδιαφέρθηκαν! Να ακουστεί το όνομά τους στην πλάτη του ΠΑΟΚ, τα μαγιό που έφτιαχναν και ό,τι άλλο μπορεί να εμπορεύονταν. Οχι όχι για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ! Δεν έμαθαν! Και τα βάζουν με τον Ζαγοράκη! Δε έμαθαν από την υπόθεση Φλωρίδη... Δεν έμαθαν από αυτούς που τελικά ήρθαν και δε χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα.
Επίσης είναι τόσο πωρωμένοι που δε βλέπουν τι γίνεται γύρω τους. Πόσο τυφλός πρέπει να είσαι για να γυρνάς την πλάτη στα σημάδια; Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παρακαλούν εδώ και πάρα πολύ καιρό να βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος να αναλάβει την κατάσταση, αλλά άπαντες είναι εξαφανισμένοι... Εκτός κι αν νομίζουν ότι, επειδή ...ΠΑΟΚ είσαι, οι επενδυτές είναι στημένοι στην ουρά και περιμένουν να φύγει ο Ζαγοράκης... Πόσο άνοητος πρέπει να είναι κανείς για να σκέφτεται έτσι;
Ολοι αυτοί που έδιωξαν τον Ζαγοράκη είναι εγκλωβισμένοι στη νοοτροπία του νεοέλληνα (όχι του οπαδού)... Γενικώς του νεοέλληνα... "Ελα μωρέ... Ποιος Ζαγοράκης; ΠΑΟΚ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός κ.ο.κ.) είσαι! Θα βρεθεί κάποιος να σε πάρει".
Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε αγαπητοί φίλοι. Ακόμα κι αν βρεθεί αυτός, αφενός θα είναι τόσο άσχετος με το financial fair play της ΟΥΕΦΑ που θα τα δει κωλυόμενα όταν θα κληθεί να κάνει διαχείριση, αφετέρου, για να έχουμε και καλό ερώτημα, θα κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή; Σοβαροί να είμαστε!
Εφυγε ο Ζαγοράκης λοιπόν... Η γάγγραινα καταπολεμήθηκε! Μπράβο. Και τώρα; Ποιος είναι ο ικανός, ο τεχνοκράτης, ο τίμιος, ο έτσι, ο αλλιώς, ο αλλιώτικος (του Ζαγόρ), που θα έρθει και θα κάνει τον ΠΑΟΚ πάλι μεγάλο; Ψάξτε να τον βρείτε μάγκες; Π
ροφανώς δεν έχετε πάρει γραμμή τι γίνεται με τους διάφορους Τσάκες και τους Αδαμίδηδες. Ειδικά ο τελευταίος είχε και καλές προθέσεις. Δικηγόρος ευρωπαϊκού βεληνεκούς είναι ο άνθρωπος, έχει κότσια και είναι ΑΕΚτζής μέχρι κόκκαλο. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, έχει εκτεθεί τις τελευταίες ημέρες άπειρες φορές στην προσπάθειά του να πείσει ότι υπάρχει ο επενδυτής που δεν υπάρχει.
Και στους ολίγους, αυτούς που έχουν μοναδικό στόχο της ζωής του να διοικούν τον ΠΑΟΚ, χωρίς να ασκούν όμως καθημερινή διοίκηση (για να δουν και την ομορφιά, αλλά και την ευκολία), μόνο και μόνο για να ενισχύσουν τον λόγο της ύπαρξής του, ο Ζαγοράκης ήταν ακατάλληλος.
Ας έρθει λοιπόν, ο κατάλληλος ρε μάγκες. Τρέξτε να τον βρείτε! Να γνωρίζετε όμως ότι... Στην Ευρώπη, οι νόμοι υπάρχουν για να ισχύουν. Κι αν δεν το μάθατε, σήμερα ήταν που ο ΠΑΟΚ έγινε από τα χείλη του Ινφαντίνο, παράδειγμα προς αποφυγήν (για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε) και προς μίμηση (για τον τρόπο που διαχειρίζεται πλέον την κρίση). Η μπανανία της Ελλάδας, που για όλα τα προβλήματα υπάρχει ένα παραθυράκι για να σε βγάλει λάδι, δεν υπάρχει εκεί.
Αλλά και στην Ελλάδα πλέον, οι τρελοί είναι είδος προς εξαφάνιση. Ουδείς πλέον έχει όρεξη και διάθεση να πετάξει τα λεφτά του (αν έχει) σε ένα προϊόν, που κάθε εβδομάδα βάλλεται από γραφικούς παράγοντες, διαιτητές και περίεργους, που επιβιώνουν σε ένα νοσηρό κλίμα, όπως είναι αυτό του ποδοσφαίρου. Ο Ζαγοράκης έφυγε. Τρέξτε να βρείτε εσείς τώρα τον επόμενο!
Το ευχάριστο, πάντως, είναι ότι την παραπάνω άποψη δεν την διατυπώνει μόνο ο "σκύλος"... Αν κάνετε μια βόλτα σε sites, blogs και στα διάφορα άλλα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαπιστώσετε ότι είναι πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Κι αυτό είναι αν μη τι άλλο ένα ευχάριστο μήνυμα... Ωστόσο, οι λίγοι είναι αυτοί που, δυστυχώς, διαμορφώνουν τη βάση.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: