Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τον έδιωξαν οι λίγοι!!

Ο Ζαγοράκης λύγισε από τις αποδοκιμασίες και τις αλητείες μιας μικρής μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν τον ήθελε και κατέθεσε σήμερα την παραίτησή του. "Τελείωσα. Δεν συνεχίζω"!
Τον έδιωξαν οι λίγοι!
Οι χθεσινές "ομορφιές" στην Τούμπα ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε για τον Θοδωρή Ζαγοράκη...
Οι έντονες αποδοκιμασίες και οι αλητείες μιας μικρής μερίδας οπαδών προς το πρόσωπό του τον ανάγκασαν σήμερα να φτάσει στο σημείο να καταθέσει στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ.
Όπως του είπε δεν επιθυμεί να παραμείνει πρόεδρος στον σύλλογο από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις στους οπαδούς. "Εγώ τελείωσα. Δεν συνεχίζω", ήταν τα λόγια του προέδρου του Δικέφαλου.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά δεν τα κατάφερε... Και το συμπέρασμα είναι ότι τελικά μια μικρή μερίδα οπαδών που δεν πήγαιναν τον Ζαγοράκη κατάφεραν με τις αντιδράσεις τους να τον διώξουν.
Πλέον, οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ αναμένονται με μεγάλη αγωνία καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τον "Ζαγόρ" θα ακολουθήσουν κι άλλα μέλη του Δ.Σ.
Επίσης, θα πρέπει να δούμε αν θα βγει τελικά μπροστά ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος πάντως χθες έλεγε ότι "αν φύγει ο Θόδωρος θα φύγω κι εγώ". 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: