Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Και μετά τον Ζαγοράκη, ποιος;

"Δεν πάει άλλο", είπε στη μεταμεσονύχτια συνεδρίαση ο Ζαγοράκης υποδηλώνοντας την αποχώρησή του. "Αν φύγει ο Θόδωρος θα φύγω κι εγώ", είπε ο Βρύζας. Και ποιος θα πάρει το τιμόνι;

Και μετά τον Ζαγοράκη, ποιος;
Τα πράγματα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ είναι πιο σκούρα από ποτέ... Μετά τις "ομορφιές" που είχαμε στην Τούμπα με αφορμή τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, ο Θοδωρής Ζαογράκης συγκάλεσε μεταμεσονύχτιο άτυπο Δ.Σ., στο οποίο στην ουσία εξέφρασε την πρόθεσή του να παραιτηθεί.
"Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση", είπε πολλές φορές ο πρόεδρος του Δικέφαλου αναφερόμενος στις αντιδράσεις των οπαδών προς το πρόσωπό του. "Εγώ δεν ήρθα στο ΠΑΟΚ για να διχάσω, αλλά για ενώσω. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση", ήταν μερικά ακόμη λόγια του Ζαγοράκη.
Μάλιστα, στη χθεσινή συνεδρίαση έγινε κουβέντα και για τη διάδοχη κατάσταση. Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Ζήση Βρύζα, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν εξέφρασε την επιθυμία να βγει μόνος του μπροστά.
Στην ουσία ο Βρύζας επανέλαβε την πάγια θέση του η οποία λέει ότι "η συμφωνία με τον Θόδωρο ήταν να προχωρήσουμε μαζί" και πως "αν φύγει ο Θόδωρος θα φύγω κι εγώ".
Το θέμα είναι, φυσικά, ποιος θα αναλάβει την ομάδα αν όντως ο Ζαγοράκης αποχωρήσει οριστικά, πράγμα το οποίο είναι και το πιο πιθανό.
Ο Βρύζας είναι διστακτικός και στο προσκήνιο δεν υπάρχει άλλη λύση. Όπως και να έχει σήμερα αναμένεται νέα συνάντηση της διοίκησης από την οποία είναι πιθανό να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις. Εν αναμονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: