Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Το `χασε ο Φώτσης, έχασε και η Ρεάλ!!

Η Σιένα φρόντισε να «παγώσει» τη Ρεάλ στη Μαδρίτη έτρεξε εντυπωσιακό σερί την πρώτη περίοδο κι έφτασε στη δεύτερή της νίκη στο TOP 16 (69-88), ενώ ο Αντώνης Φώτσης (16π.)αστόχησε στην εκπνοή σε σουτ τριών πόντων, έδωσε την νίκη στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (63-65) με τον Παναθηναϊκό να χάνει ένα μεγάλο βήμα πρωτιάς.
Το `χασε ο Φώτσης, έχασε και η Ρεάλ
Η Φενέρμπαχτσε έδωσε την πρώτη της παράσταση στην νεόκτιστη Ulkers sports και φρόντισε να ευχαριστήσει το κοινό της επικρατώντας της Αρμάνι Τζινς Μιλάνo.
Οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν καλό θέαμα στην Κωνσταντινούπολη και κατέλειξαν να συμβαδίζουν στο σκορ τη μεγαλύτερη διάρκεια τους ματς.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος οι γηπεδούχοι έτρεξαν επιμέρους σκορ 7-3 (58-50, 35'), διαφορά που ήταν καθοριστική για τη συνέχεια. Ο Ρόκα ήταν αρκετά άστοχος από τη γραμμή των βολών, ο Φώτσης κρατούσε ζωντανή την ομάδα με δύο σημαντικά τρίποντα, ενώ ο Κουκ κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους δύο στο -28'' με εύστοχο τρίποντο (65-63).
Στην τελευταία τους επίθεση οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν, αλλά στα 3'' που απέμειναν για τους Ιταλούς ο Αντώνης Φώτσης δεν βρήκε στόχο έξω από τα 6,75μ σταματώντας στους 16 πόντους.
Ο Γιάννης Μπουρούσης που αποβλήθηκε με πέντε φάουλ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού πέτυχε τρεις πόντους (0/7δίπ., 1/2τρίπ.), ενώ ο Αντώνης Φώτσης που μαζί με τον Ρόκα ξεχώρισαν για την Αρμάνι Τζινς πέτυχε 16 πόντους (3/3δίπ., 3/7τρίπ., 6ριμπ.).
Ρεάλ Μαδρίτης - Σιένα 69-88
Μπο ΜακΚάλεμπ και Ντέιβιντ Μος πήραν από το χέρι τη Σιένα το πρώτο δεκάλεπτο με τη διαφορά να αγγίζει από νωρίς μέχρι και τους 18 πόντους (13-31).
Οι γηπεδούχοι που είχαν στη σύνθεσή τους τον προερχόμενο από τραυματισμό Νίκολα Μίροτιτς και τον Φελίπε Ρέγες να προσπαθεί μόνος του δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με τη Σιένα να φτάνει σε εντυπωσιακή νίκη.
Ο Νίκος Ζήσης σε 14 λεπτά συμμετοχής πέτυχε τρεις πόντους, μάζεψε ένα ριμπάουντ κι έδωσε τρεις ασίστ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: