Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Γερμανοί για Μάκο-Μανωλά!!

H Bέρντερ φέρεται τελικά πως έκανε πίσω για την περίπτωση του Μανωλά, ωστόσο το... φλερτ της Σάλκε με τον Μάκο παραμένει ζεστό.
Γερμανοί για Μάκο-Μανωλά

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η Βέρντερ Βρέμης όντως κινήθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη για τον Κώστα Μανωλά, όπως μας μετέφεραν οι Γερμανοί συνάδελφοι.
Ρώτησε τη διοίκηση της ΑΕΚ αν τον παραχωρεί τώρα δανεικό, με την υπογράμμιση πως ήθελε τον ποδοσφαιριστή άμεσα, εξαιτίας άμεσης ανάγκης απόκτησης κεντρικού αμυντικού.
Ως ένα βαθμό η μη πραγματοποίηση της μετακίνησης οφείλεται και στους Γερμανούς και όχι μόνο στον Μανωλά, ο οποίος δεν βιάζεται να κλείσει σε ομάδα.
Η Βέρντερ του έδινε την προοπτική να διατηρήσει την ελευθερία του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, του εξασφάλιζε θέση βασικού σε πολλά παιχνίδια, αλλά τον ήθελε να βρίσκεται από χθες στο δυναμικό της. Οπως έγινε τελικά με τον Ελβετό Φρανσουά Αφολτέρ που ήρθε δανεικός απ' τη Γιουνγκ Μπόις.
Πάμε τώρα και στο θέμα του Γρηγόρη Μάκου. Απ' όσα μας μεταφέρουν οι Γερμανοί, η Σάλκε θα τον ήθελε δανεικό ως το τέλος της σεζόν, αλλά με καμία διαβεβαίωση απόκτησης στο τέλος αυτής.
Οι «μπλε» ψάχνουν άμεσα για αμυντικό χαφ που θα τους δώσει βοήθεια ως τις αρχές Μαρτίου -τότε λήγει η τιμωρία του Τζερμέιν Τζόουνς- και δεν διαβεβαιώνουν για τίποτα σε ό,τι αφορά το μέλλον. Και φυσικά μιλούν για δανεισμό και όχι για αγορά. Επομένως το θέμα είναι δύσκολο, αλλά ανοιχτό.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: