Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα 2.000.000 ευρώ σε πρόστιμα!

Σπεύσαμε, να επαινέσουμε τον Ζήση Βρύζα. Και τούτο επειδή κάνει (χρόνος Ενεστώτας, έτσι;) μαθήματα ως νυν, τα παθήματα του τέως προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γράφει ο Άρις Νικολάκης.


Διατηρώντας βέβαια, την ταπεινή άποψη της περί «εξ αδιαιρέτου» ευθύνης τους για πλήθος μεταγραφικών γκαφών…
Σπεύδουμε λοιπόν, πάλι να επικροτήσουμε τον Ζήση Βρύζα. Και τούτο επειδή επιτέλους, δείχνει (χρόνος Ενεστώτας και πάλι, έτσι;), να αντιδρά στον εκ των έσω κίνδυνο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την κατά συρροή βλαπτική διαγωγή φίλων (*) του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ανίατη ασθένεια!
Μετά και τα 50.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ για χρήση πυρσών στον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν έφτασε στα περίπου 2.000.000 ο φόρος … βλακείας (να μην χρησιμοποιήσουμε την ομοιοκατάληκτη διεθνής αναγνωρισμένη ελληνική λέξη) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τόσα πλήρωσε για την διαγωγή μειοψηφίας φίλων (;) του. Κι η απορία είναι: Η πλειοψηφία τι κάνει; Χτενίζεται την ώρα που καράβια χάνονται! Τι άλλο να πούμε;
Έτσι ή αλλιώς πάντως, εμείς επιμένουμε. Κατά την ταπεινή μας άποψη η ευθύνη για τα 2.000.000 ευρώ βαραίνει περισσότερο την πλειοψηφία και λιγότερο τη μειοψηφία. Δυστυχώς δε, κρατά χρόνια αυτή η κολώνια…
Είναι όμως, σχεδόν μυθικό τον ποσό των περίπου 2.000.000 ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε μία εποχή κατά την οποία για να επιζήσει τρέφεται από τις σάρκες τόσα χρήματα πεταμένα στα σκουπίδια είναι πρόκληση. Και στην πρόκληση φέρεται αποφασισμένος να αντιδράσει δυναμικά ο Ζήσης Βρύζας. Να κάνει, ότι δεν έκανε – ή δεν μπόρεσε, να κάνει – ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Τώρα, ο τρόπος αντίδρασης είναι αυτός ο οποίος θα αλλάξει (ένα αλλάξει …) την κατάσταση. Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων προσπάθησαν, να βοηθήσουν. Δεν τα κατάφεραν. Δεσμεύθηκαν. Κι εκτέθηκαν. Με άλλα λόγια; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται επί Ζήση Βρύζα, να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» ο οποίος είναι ανοικτή πληγή της Τούμπας από την δεκαετία του ’80 ! Θα τα καταφέρει;
Έχει τουλάχιστον, εμπειρίες από τις αποτυχίες της. Είναι δεδομένες οι ενέργειες της χωρίς επιτυχίες. Καιρός να αλλάξει επιλογές. Να ακολουθήσει άλλους τρόπους για διαφορετικά αποτελέσματα. Εξάλλου το είπε κι ο Άλμπερτ Αϊνστάιν: Είναι παράνοια να προσπαθείς για διαφορετικά αποτελέσματα, με τους ίδιους τρόπους!
Είναι όμως, απίστευτο και το γεγονός των 2.000.000 ευρώ σε πρόστιμα. Βάλτε και τις απώλειες εσόδων με ποινές κεκλεισμένων των θυρών… Και το ποσό παίρνει τις μυθικές διαστάσεις για τις οποίες σας λέγαμε!
Αυτοκτονεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τέτοια οικονομική αιμορραγία…
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: