Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

"Ο χρόνος είναι ...κρίμα"!!

Να ...τελειώνουν οι μέτοχοι με τις συνεννοήσεις τους για να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος για την ΑΕΚ, ζητά με ανακοίνωσή του το "ΘΕΜΕΛΙΟ 21". Εντάξει, ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά και το χρήμα θέλει το χρόνο του...
"Ο χρόνος είναι ...κρίμα"!
Άμεσο αποτέλεσμα από τις συναντήσεις των μετόχων ζήτησε το “Θεμέλιο 21” με ανακοίνωση που εξέδωσε την οποία υπογράφη ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γιάννης Βούρος!
Το “Θεμέλιο 21” τονίζει ότι έχει έτοιμο σχέδιο παρέμβασης το οποίο θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της υπογραμμίζοντας ότι περιμένει το αποτέλεσμα από τις συναντήσεις των μετόχων, οι οποίοι αφαιρούν πολύτιμο χρόνο από αυτόν που διαθέτει η ομάδα!
"Η Διοίκηση της προσωρινής Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού, που προέκυψε από την ενότητα της σύσκεψης την Κυριακή 29/1/2012 ανακοινώνει:
1. Παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ΑΕΚ ώρα προς ώρα.
2. Έχει ήδη έτοιμο σχέδιο παρέμβασης με στόχο άμεσες πράξεις, το αποτέλεσμα των οποίων θα οδηγήσει την ΑΕΚ, εντός του μηνός, στις κατάλληλες ρεαλιστικές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντικειμενικά υπάρχουν.
3. Περιμένει το τελικό αποτέλεσμα από τις συναντήσεις των μετόχων, οι οποίες ήδη αφαίρεσαν πολύτιμο χρόνο από τον ελάχιστο που διαθέτει η ΑΕΚ για να δώσει χειροπιαστές λύσεις στα υπάρχοντα και ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματά της.
Γιάννης Βούρος
Πρόεδρος προσωρινής Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού ΘΕΜΕΛΙΟ 21", αναφέρει η ανακοίνωση του "Θεμέλιο 21".

Δεν υπάρχουν σχόλια: