Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Καστίγιο: "Αλλαγή την κατάλληλη στιγμή"

Ο Νέρι Καστίγιο μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στον Άρη, την επιθυμία να αγωνιστεί με το Μεξικό και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ."Αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα γιατί το πρωτάθλημα μου ταιριάζει αρκετά. Εδώ αισθάνομαι ωραία και ξέρω πως πάντα θα παίρνω ευκαιρίες. Μου πήρε λίγο χρόνο βέβαια να βρω τα πατήματα μου, αλλά τώρα είμαι σε καλή κατάσταση", είπε αρχικά στο ESPN ο 28χρονος άσος του Άρη.
Για την κατάσταση με τον προηγούμενο προπονητή, δήλωσε: "Νομίζω πως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα. Η διοίκηση έκανε σαρωτικές αλλαγές και όπως αποδείχθηκε ήταν λάθος.

Το πρόβλημα του προπονητή ήταν με τους παίκτες. Χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε "ομάδες", όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουμε επανακάμψει αγωνιστικά. Είμαστε αήττητοι! Θέλουμε λίγους πόντους για να βγούμε στην Ευρώπη".

Για τα γκολ που πετυχαίνει, είπε: "Είμαι και τυχερός πρέπει να πω, καθώς από τη μέρα που ήρθε νέος προπονητής έχω βάλει 7 γκολ. Μακάρι να συνεχίσω έτσι τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα για να βγούμε στην Ευρώπη. Στη συνέχεια δίνουμε τέσσερα κρίσιμα ματς που θα κρίνουν πολλά για τους στόχους μας".

Για την πορεία του στην Σαχτάρ, είπε: "Πέρασα πολλές και δύσκολες στιγμές που δεν θέλω να συζητήσω. Όλα έχουν τελειώσει και θέλω να κοιτάξω μπροστά. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω πως θα πετύχω".

Για την Εθνική ομάδα του Μεξικό, τόνισε: "Μίλησα με τον Αγκίρε και του εξήγησα πως πέρασα κάποια προβλήματα. Πλέον ετοιμάζομαι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα όμως η απόφαση είναι του προπονητή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: