Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τσιώλης: «Άσχημη ήττα, πρόβλημα στο γκολ»

Τσιώλης: «Άσχημη ήττα, πρόβλημα στο γκολ»
Πισωγύρισμα θεωρεί για τον Αστέρα Τρίπολης την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος εντόπισε στην δημιουργία φάσεων και την επιθετική δυστοκία τα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος.

«Είναι μια άσχημη ήττα σε μια χρονική στιγμή που βλέπαμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Το πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε νευρικά. Κάναμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε πολύ και φέραμε το παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Με τέτοιες άμυνες είναι δύσκολο να βάλεις γκολ. Όταν βρήκαμε χώρους, είχαμε την ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Περόνε. Αφού δεν μπήκε και αυτό… Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά», τόνισε.

Για την κακή απόδοση της ομάδας, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είπε: «Μέχρι πριν από το ματς δεν είχαμε άγχος. Θέλαμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο καλά. Πρέπει να δούμε και τα άλλα ματς. Λείπει το γκολ. Κάναμε τόσες επιθέσεις. Εκεί χρειάζεται ρέντα και ευφυΐα. Σε τόσο σφιχτές άμυνες έχουμε πρόβλημα. Η λύση μπορεί να είναι οι στημένες φάσεις. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε να παίζαμε. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα έχει συνεχόμενα παιχνίδια. Ίσως φταίει και η οργάνωση στο χώρο του κέντρου. Με τη Δόξα και με το Λεβαδειακό δεν είχαμε λόγους να ρισκάρουμε από την αρχή. Αν αυτές τις φάσεις που βγάλαμε τις κάναμε γκολ, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Χρειάζεται περισσότερη πίεση. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε με δύο φορ. Έχουμε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό είναι το θέμα. Είναι μεγάλη υπόθεση που γυρίζει ο Ροζέριο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτός ο παίκτης που μας λείπει».

Όσο για τις συνεχείς αλλαγές στη σύνθεση της άμυνας, ανέφερε: «Είναι αναγκαστικές οι αλλαγές στην άμυνα. Οι Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης και Τσαμπούρης είναι οι βασικοί μας και δεν θέλουμε να τους αλλάζουμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη φυσική μας κατάσταση. Το πρόβλημα μας είναι η οργάνωση παιχνιδιού στο χώρο του κέντρου. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Είχαμε πρόβλημα με τα χιόνια και τη βροχή για την προπόνηση. Μόνο δέκα λεπτά προλάβαμε χθες να στήσουμε την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για να δούμε το σχήμα που θα έπαιζε σήμερα».

Τέλος, για το προσεχές ματς, που είναι και πάλι κόντρα στον Λεβαδειακό ανέφερε πως «… πρέπει σε τρεις μέρες να είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: