Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Καστίγιο: «Σημαντική η αλλαγή προπονητή»

Καστίγιο: «Σημαντική η αλλαγή προπονητή»
Έχει… επιστρέψει για τα καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη και στα τελευταία παιχνίδια είναι ο κορυφαίος της ομάδας του. Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο ο οποίος με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του αναφέρθηκε στην πορεία των «κίτρινων», το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα του Μεξικού αλλά και τον Πρόμπιερζ.

«Θα συνεχίσω να τα δίνω όλα με τον Άρη, προσπαθώντας να τον βοηθήσω και βάζοντας γκολ, προκειμένου να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, αν γίνεται. Θα ήταν κάτι πολύ όμορφο για μένα. Πάντως δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα», ήταν τα λόγια του 28χρονου επιθετικού.

«Υπήρξαν στιγμές που είχα πει ότι δεν ήθελα να ξαναπαίξω στην εθνική, αλλά αυτό οφειλόταν σε προσωπικά προβλήματα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην ομάδα του, να βάζει γκολ και να έχει την προοπτική να κληθεί στην εθνική. Αυτό επιθυμούν όλοι», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφορικά με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, σχολίασε: «Η αλλαγή προπονητή στον Άρη ήταν πολύ σημαντική, γιατί η ομάδα πήγαινε πολύ άσχημα. Κάθε παίκτης χρειάζεται να εισπράττει εμπιστοσύνη και να είναι χαρούμενος για να μπορεί να αποδίδει μέσα στο σύνολο. Ευτυχώς τα πράγματα μου πηγαίνουν καλά τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εκμεταλλεύομαι την στιγμή».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: