Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ομάδα για τρόπαιο!!

Ομάδα για τρόπαιο
Έτοιμη και ικανή να σηκώσει το Κύπελλο Ισπανίας έδειξε η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι σάρωσαν με 6-2 τη Μιραντές στο «Σαν Μαμές», στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του Copa Del Rey και, σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 2-1 στην έδρα της ομάδας της τρίτης κατηγορίας την περασμένη εβδομάδα, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για το τελευταίο ματς του θεσμού και περιμένουν μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Βαλένθια, αφήνοντας τη «σταχτοπούτα» και έκπληξη της διοργάνωσης στην ικανοποίηση της εντυπωσιακής πορείας μέχρι τους «τέσσερις» για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν σαφώς ανώτεροι και δεν άφησαν από την αρχή μέχρι το τέλος περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Ο Μουνιαϊν στο 11’ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Ο Σουσαέτα στο 14’, μετά από έξοχο συνδυασμό, έκανε το 2-0 με πλασέ. Στο 23’, ο Αουρτενέτσε με έξοχη κεφαλιά από πλάγια θέση έκανε το 3-0, για να ολοκληρωθεί έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Στο 57’, ο Μπλάνκο, μετά από ριμπάουντ, έκανε το 3-1. Στο 71’ και στο 75’ ο Γιορέντε με εντυπωσιακές προσπάθειες μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1. Στο 86’ ο Μπλάνκο σε κενή εστία μείωσε σε 5-2 και στο 88’ ο Κασέδα με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Η σύνθεση της Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Χάβι Μαρτίνεθ, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε (58' Σαν Χοσέ), Αντέρ (74' Πέρεθ), Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Μουνιαΐν (77' Λόπεθ), Γιορέντε

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: