Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δόξα και ουσία!

Σπουδαία νίκη πραγματοποίησε η Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο για το εξ αναβολής της 6ης αγωνιστικής! Οι “μαυραετοί” επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού και πήραν βαθμολογική ανάσα σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έχασαν τα άχαστα έχοντας πολλές ευκαιρίες και δοκάρια. Δεν είχαν ουσία δηλαδή, την οποία διέθεταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Αραβίδη (34'), Λίμα (80').

Δόξα και ουσία!
Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και ένα πανέμορφο γκολ! Η καλή εικόνα βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι η Δόξα μπήκε από την αρχή πιο δυνατά από τον Παναιτωλικό, τον απείλησε και έδειξε πως δεν πρόκειται να κλειστεί! Οι Αγρινιώτες σταδιακά άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι βγάζοντας αρκετές φάσεις στην εστία του Σέρεμετ, ο οποίος κυριολεκτικά κατέβασε ρολλά! Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσβησε δύο φορές τον Ονουάτσι (32', 38') και μία τον Θεοδωρίδη (43”), διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Οι Αγρινιώτες είχαν αρκετές κλασσικές φάσεις που δεν αξιοποίησαν και στο 34' επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου με τη Δόξα να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο Αραβίδης έφυγε στον αιφνιδιασμό και αντί να κάνει την πάσα, πλάσαρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο για το 0-1! Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι Αγρινιώτες είχαν τρεις ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά απέτυχαν και οι “μαυραετοί” πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα δεν πήρε ανάσα από το σφυροκόπημα των γηπεδούχων! Οι παίκτες του Παναιτωλικού μετέφεραν όλη την πίεσή τους στα καρέ του Σέρεμετ, είχαν απίστευτες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, δύο δοκάρια (49', 50'), αλλά γκολ δεν μπορούσαν να βάλουν! Ήταν βέβαια και ο τερματοφύλακας της μακεδονικής ομάδας σε μεγάλα κέφια, αλλά ήταν ηλίου φαεινότερο, ότι οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ είχαν πρόβλημα στα τελειώματα σε σημείο να εκνευρίζουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι έβλεπαν να χάνεται η μία ευκαιρία μετά την άλλη! Ειδικά ο Θεοδωρίδης έχασε τα άχαστα μπροστά από την εστία του Σέρεμετ!
Συνολικά οι Αγρινιώτες έχασαν 10 ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο μέρος ( 47', 49', 50', 53', 54', 64', 69', 70', 72', 78')! Στο 80' επιβεβαιώθηκε για δεύτερη φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου! Ο Λίμα βγήκε στη αντεπίθεση πλάσαρε ιδανικά τον Τσενάμο και έγραψε το 0-2 έτσι απλά!
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε, άλλαξε όμως η αριθμητική ισορροπία για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ολοκλήρωσε με 10 παίκτες το ματς, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ρότσα. Έτσι η Δόξα πήρε βαθμολογική ανάσα και πλέον έχει 9 πόντους στην κατάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: