Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή ΕΣΑΚΕ προς ΕΣΚΑΝ!!

Επιστολή ΕΣΑΚΕ προς ΕΣΚΑΝ
Να που πρόεκυψε και θέμα με τους ελέγχους στους αγώνες της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Με επιστολή που απέστειλε την Τετάρτη ο ΕΣΑΚΕ προς το ΕΣΚΑΝ ενημερώνει πως η Λίγκα δεν έχει καμία οφειλή από αποζημιώσεις για δειγματοληπτικούς ελέγχους προηγούμενων περιόδων και ξεκαθάρισε πως ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του. Έτσι, ζήτησε από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ να πραγματοποιήσει κανονικά τους ελέγχους στους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Σύνδεσμός μας δεν έχει καμία οφειλή από αποζημιώσεις δειγματοληπτών που αφορούν προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και είναι πάντα απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του. Μέχρι σήμερα, δεν έχει κοινοποιηθεί στον Σύνδεσμό μας κανένα τιμολόγιο που αφορά οφειλές μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κατά συνέπεια και, σε συνέχεια τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε και εγγράφως ότι θα πραγματοποιούνται κανονικά δειγματοληψίες για ελέγχους ντόπινγκ στους αγώνες του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Με εκτίμηση,

Β. Οικονομίδης Γ.Xαλβατζάκης
Πρόεδρος ΔΣ Γεν. Γραμματέας ΔΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: