Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι "δένει" η τρόικα τους αρχηγούς!!

Έτσι
Αντί υπογραφής, η τρόικα επιχειρεί να δεσμεύσει τους πολιτικούς αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ότι δεν θα παρεκκλίνουν από τους στόχους και τα μέτρα που θα περιγράφονται στη νέα δανειακή σύμβαση με μία παράγραφο που αποτελεί τμήμα της νέας συμφωνίας.
Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, η παράγραφος αυτή αναφέρει: "Αυτό το μνημόνιο και τα προσαρτήματά του έχουν εγκριθεί από τους αρχηγούς των κομμάτων του συνασπισμού που στηρίζουν την κυβέρνηση. Στηρίζουν τους στόχους και τις πολιτικές (που έχουν συμφωνηθεί) και σημειώνουν ότι δεν θα ακολουθήσουν πολιτικές που αντιβαίνουν στους στόχους του μνημονίου".

Με την μεθοδολογία αυτή, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποσπούν τη συναίνεση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου ότι δεν θα αποκλίνουν από τα συμφωνηθέντα.

Ακολούθως παρατίθεται το ακριβές κείμενο στην αγγλική :

This letter memorandum and attachments has been reviewed  by leaders of the coalition parties supporting the government. They support the objectives  and policies and have indicated that they will not pursue policies that are inconsistent with them.

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: