Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζεται για τα …χειρότερα ο Σουάρες!!

Ετοιμάζεται για τα …χειρότερα ο Σουάρες
Καμία διάθεση να ζητήσει «συγγνώμη» από τον Πατρίς Εβρά δεν έχει ο Λουίς Σουάρες, με τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζουν …θερμή υποδοχή στον επιθετικό της Λίβερπουλ. Συνηθισμένος δηλώνει ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους «κόκκινους» να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του αντιπάλου.

Ο 25χρονος άσος θα βρεθεί αντίπαλος για πρώτη φορά με το κοινό της Γιουνάιτεντ, από την στιγμή που εξέτισε την ποινή των 8 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για τη ρατσιστική επίθεση στον Εβρά.

Η ατμόσφαιρα στο «Ολντ Τράφορντ», το Σάββατο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμή για τον Σουάρες, ωστόσο ο ίδιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται «μπροστά σε κόσμο που» τον αποδοκιμάζει.

«Ελπίζω να μη συμβεί κάτι ασυνήθιστο. Αυτή την στιγμή πρέπει να ξεχάσω ότι έχει συμβεί. Ξέρω ότι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσουν να με κάνουν να νιώσω άβολα, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι όσο περισσότερο με αποδοκιμάσουν τόσο πιο μεγάλο κίνητρο θα έχω», συμπλήρωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: