Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αλήθεια, ποιον εκπροσωπεί ο εκπρόσωπος;

Αλήθεια, ποιον εκπροσωπεί ο εκπρόσωπος;
Χθες o εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης μας υπέδειξε να είμαστε ειλικρινείς και μας προειδοποίησε ότι το καλοκαίρι θα έρθουν κι άλλα μέτρα (πχ για όσους περιλαμβάνονται στα ειδικά μισθολόγια)!

Δηλαδή, στην πιό λεπτή φάση της διαπραγμάτευσης, και ενώ οι πολίτες περιμένουν με κομμένη την ανάσα να μάθουν πόσο ακόμη θα μειωθούν τα εισοδήματά τους, εκείνος τους τσακίζει λέγοντας ότι «έρχονται κι αλλα»!

Αλήθεια, αυτό το μήνυμα ήθελε να περάσει ο Γιώργος Παπανδρέου;
Την Κυριακή το βράδυ, ο ίδιος άνθρωπος μας είχε ενημερώσει ότι οι αρχηγοί είχαν διορία μέχρι την επομένη το μεσημέρι για να απαντήσουν αν συμφωνούν ή όχι με την κατεύθυνση των μέτρων. Όλοι νόμισαν ότι είχε διαπιστωθεί πλήρες αδιέξοδο στη σύσκεψη, για να διαλύσει κάθε τέτοια εντύπωση ο πρωθυπουργός λίγα λεπτά αργότερα!
Αλήθεια, αυτό το μήνυμα ήθελε να περάσει ο Γιώργος Παπανδρέου;
Είχε προηγηθεί -λίγες βδομάδες νωρίτερα- μπαράζ δηλώσεων του κ. Μπεγλίτη περί του ενδεχομένου να είναι ξανά υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο νυν πρόεδρός του. Σε καθημερινές συνεντεύξεις του υπενθύμιζε ότι «ουδείς μπορεί να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα»! Όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου είχε δεσμευτεί στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος οτι δεν θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία.
Είχε, άραγε, αλλάξει γνώμη και ήθελε να περάσει νέο μήνυμα;
Επειδή και στα τρία παραπάνω ερωτήματα, οι απαντήσεις πιθανότατα είναι αρνητικές, ανακύπτει ένα τέταρτο ερώτημα.
Αλήθεια, ποιον εκπροσωπεί ο εκπρόσωπος;

 
πηγή: www.aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: