Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αθώοι Ρέντναπ-Μανταριτς!!

Αθώοι Ρέντναπ-Μανταριτς
Αθώους έκρινε το δικαστήριο τον Χάρι Ρεντναπ και τον Μίλαν Μάνταριτς οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορία για φοροδιαφυγή, που αφορούσε συνολική πληρωμή ύψους 189,000 λιρών που έγινε σε offshore λογαριασμό του τεχνικού της Τότεναμ απο τον Μάνταριτς το διάστημα που και οι δυο βρίσκονταν στην Πόρτσμουθ.

Σε μια δίκη που κράτησε τρεις εβδομάδες στο δικαστήριο του Southwark, οι δυο άνδρες είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως οι πληρωμές που έγιναν απο τον νυν ιδιοκτήτη της Σέφιλντ Γουένστντει σε τραπεζικό λογαριασμό του Ρεντναπ στο Μονακό δεν προέκυπταν απο επαγγελματικές συναλλαγές. Ωστόσο σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι πληρωμές σχετίζονταν με μπονους που είχε λάβει ο 64χρόνος τεχνικός και για τα οποία θα έπρεπε να φορολογηθεί.

Οι δυο άνδρες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την απόφαση και όπως μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης Ρεντναπ και Μάνταριτς αγκαλιάστηκαν όταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία του δικαστήριου.

"Γνώριζα πως η αλήθεια θα επικρατούσε. Ηταν μια υπόθεση η οποία δεν θα έπρεπε να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες" ανέφερε μεταξύ άλλων γραπτή δήλωση του Ρεντναπ πριν λίγη ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανακοίνωση της απόφασης οι αποδόσεις για το ενδεχόμενο ο Χάρι Ρέντναπ να είναι ο επόμενος τεχνικός της εθνικής Αγγλίας μειώθηκαν. O 64χρονος τεχνικός παραμένει το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Φάμπιο Καπέλο, όμως η τιμή αυτή τη στιγμή φτάνει το 1,50 ενώ μέχρι χθες ήταν στο 3,00.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: