Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μεντιέτα: «Είχαμε το πάνω χέρι εμείς με την Μπαρτσελόνα»

Μεντιέτα: «Είχαμε το πάνω χέρι εμείς με την Μπαρτσελόνα»
Έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων αλλά το όνομά του το έχει συνδέσει περισσότερο με τη Βαλένθια, της οποίας αποτέλεσε αρχηγός και μέλος της πιο επιτυχημένης ομάδας.

Ο Γκαϊθκα Μεντιέτα μίλησε στη Marca για τον αποψινό επαναληπτικό ημιτελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια και θυμήθηκε ότι η… δική του Βαλένθια είχε τον τρόπο της όταν ερχόταν απέναντι με τους Καταλανούς.

«Στις ημέρες μου ήταν η Βαλένθια που είχε το πάνω χέρι με την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του Σολδάδο χαρακτηρίζοντάς τον ως τον παίκτη που μπορεί να αποτελέσει το φόβητρο για την καταλανική άμυνα.

«Ο Σολδάδο έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά για την Βαλένθια, με τα γκολ του και γενικότερα με την παρουσία του στην 11άδα», τόνισε και απευθυνόμενους στους οπαδούς των νυχτερίδων που θα βρεθούν στο Καμπ Νου είπε:

«Είναι μια μεγάλη στιγμή στην ιστορία της Βαλένθια και αυτοί πρέπει να γίνουν μέρος της. Είναι κάτι που θα θυμούνται στο μέλλον και θα λένε ήμουν κι εγώ εκεί. Για τους ποδοσφαιριστές θα είναι πολύ σημαντικό να τους δουν εκεί», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: