Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

«κ.Μόντι πείτε ναι»

«κ.Μόντι πείτε ναι»
Η κόντρα στην Ιταλία για την κατάθεση υποψηφιότητας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 από τη Ρώμη φουντώνει!

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ; Μία ομάδα 60 προσωπικοτήτων του αθλητισμού της χώρας έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι και να τον …παρακαλούν να το σκεφθεί ξανά και τελικά να δώσει την έγκρισή του.

«Αγαπητέ κύριε Μόντι πείτε ''ναι'' στη ‘’Ρώμη 2020’’», αναφέρει η επιστολή η οποία –μάλιστα- δημοσιεύεται στις εφημερίδες της χώρας με χρήματα που οι ίδιοι οι αθλητές έχουν πληρώσει για να πάρουν τον συγκεκριμένο χώρο στα σημερινά φύλλα.

Ενδεικτικά, την επιστολή αυτή την υπογράφουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου, όπως οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Φρανσέσκο Τότι, πλαισιωμένοι από τους Βαλέντίνο Ρόσι, Άλεξ Ζανάρντι και Φεντερίκα Πελεγκρίνι.

«Αγαπητέ κε. Πρόεδρε,
Απομένει λίγος χρόνος μέχρι να λήξει η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιότητας για να διεκδικήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και Παραολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης για το 2020.

Σε όλη μας την καριέρα είχαμε την τιμή να φοράμε τη μπλε φανέλα και να προσφέρουμε κύρος στην Ιταλία σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για αποτέλεσμα από θυσίες που έχουμε κάνει για πολλά χρόνια με μεγάλη αφοσίωση.

Αυτή την στιγμή η Ιταλία είναι αντιμέτωπη με μεγάλες θυσίες αλλά για τον αθλητισμό το κίνητρο είναι και το μυστικό για ένα καλό αποτέλεσμα.

κ.Πρόεδρε πιστεύουμε σε εσάς και στη δύσκολη δουλειά που κάνετε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να διαχωρίζετε τα συναισθήματά σας. Για τον λόγο αυτό σας ζητάμε να στηρίξετε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και ιδανική προοπτική για τη χώρα και την εξέλιξή της.

Όλοι παίζουμε στο παιχνίδι αυτό, και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», αναφέρει η επιστολή προς τον Ιταλό πρωθυπουργό.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: