Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Το κάνει… συνήθεια ο Αμπράμοβιτς!!

Το κάνει… συνήθεια ο Αμπράμοβιτς!
Πλέον, δεν αποτελεί έκπληξη! Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρέθηκε ξανά στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, το πρωί της Τετάρτης, για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας για τρίτη φορά τις τελευταίες πέντε μέρες!

Ο Ρώσος μεγιστάνας επισκέφτηκε το Cobham το περασμένο Σάββατο, πριν το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έκανε ακόμη ένα «ντου» στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, το απόγευμα της Τρίτης και βρέθηκε ξανά εκεί, το πρωί της Τετάρτης!

Όπως είναι απολύτως λογικό, η πίεση που ασκείται στον Αντρέ Βίλας – Μπόας αλλά και τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι αυξάνεται συνεχώς, με την παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδας στις προπονήσεις να έχει σαφή και πολύ σημαντική ερμηνεία. Η εικόνα των «μπλε» δεν έχει βελτιωθεί, το νέο πρόσωπο που περίμενε ο Αμπράμοβιτς να δει από την ομάδα με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία… αγνοείται και πρώτος ο Πορτογάλος προπονητής έχει την ευθύνη για το γεγονός πως η πρόοδος του συλλόγου έχει μείνει στα λόγια!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: