Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Καλά που δεν ήθελε να διχάσει!!

Σε μία... φωτογραφική γραπτή του δήλωση, ο Αδαμίδης απαντά για όσα του καταλογίζει ο Ντέμης στην οικονομική διαχείριση, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει "για να μην διχάσει"!
Καλά που δεν ήθελε να διχάσει!
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε σε δήλωσή του πως "δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση ή να παραβιάσω την ανακωχή που όλοι συμφωνήσαμε και λίγοι φαίνεται ότι τηρούμε", συμπληρώνοντας παράλληλα ότι τα πραγματικά νούμερα μιλάνε από μόνα τους!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταύρου Αδαμίδη:
"Δεν πρόκειται να μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε τρέφεται από τις πληγές της ΑΕΚ, ούτε να παραβιάσω την ανακωχή που όλοι συμφωνήσαμε (και λίγοι φαίνεται ότι τηρούμε, ειδικά από τη στιγμή που οι συζητήσεις μεταξύ της ομάδας του 2004 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δίχως να έχουν ολοκληρωθεί ή καταλήξει σε οποιαδήποτε συμπεράσματα) στη συνάντησή μας στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ στις 29/1.
Στην ΑΕΚ ήρθα για να βοηθήσω στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μου και όχι ως μέτοχος. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω όπως μπορώ και όποτε μου ζητηθεί. Δεν θα διχάσω ποτέ, όσο κι αν απογοητεύω κάποιους. Δυστυχώς για τους λίγους, τα πραγματικά νούμερα και όχι η όποια αποσπασματική και «δημιουργική» λογιστική, μιλάνε από μόνα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: