Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κωστένογλου: «Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός»

Κωστένογλου: «Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (2-0) ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο προπονητής της «Ένωσης» απέδωσε την ήττα στο νωθρό ξεκίνημα των παικτών του, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν πολύ καλά οι «ερυθρόλευκοι», ενώ τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του παραμένει η είσοδος στα πλέι-οφ.

«Δεν δέχομαι ότι αιφνιδιαστήκαμε. Είναι αλήθεια ότι μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και μπήκε πιο δυνατά ο αντίπαλος. Ήταν πολύ καλύτερος στα πρώτα 15 λεπτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα γκολ, ενώ είχαμε μία ευκαιρία με τον Λυμπερόπουλο στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το ματς, όπου είχαμε και την ευκαιρία με τον Σιαλμά. Αλλά θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός. Προσπαθήσαμε αλλά αυτό δεν έφτανε. Τώρα, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Να προετοιμαστούμε για το ματς της άλλης εβδομάδας. Έχουμε να παίξουμε και άλλες αγωνιστικές και να μπούμε στα πλέι οφ. Αυτοί είναι και οι ρεαλιστικοί στόχοι της ομάδας. Μόνο με σοβαρότητα θα τον πετύχουμε αυτόν το στόχο
», είπε αρχικά ο Νίκος Κωστένογλου και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που έχω έρθει έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα. Η εικόνα μας στα πρώτα 25 λεπτά δεν είναι αυτή που θα πρέπει και δεν είναι η πραγματική. Μπορεί να με στεναχωρεί αυτό που θα πω, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα».

Για το αν η ομάδα ήταν επηρεασμένη από το περσινό 6-0: «Σας είπα ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Άλλο πως φαντάζομαι να παίζει η ΑΕΚ κι άλλο πως μπορεί. Σε κανέναν αντίπαλο δεν μας επιτρέπετε να ανοίγουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι το περσινό. Σας είπα όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανότερος. Πάντα όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Έχουμε ψυχή και πάθος, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Δεν είχαμε καλή εικόνα στα πρώτα 25 λεπτά και θέλω να σταθώ σε αυτό. Στο δεύτερο γκολ αν δείτε έκανε σέντρα ο Βάργκας και δεχθήκαμε γκολ στην εξέλιξη της φάσης. Διδασκόμαστε από το ματς και συνεχίζουμε. Δε μπορώ να μηδενίσω την προσπάθεια των παικτών. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να μένουμε στα προβλήματα, να έχουμε εγωισμό αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: