Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αναστασιάδης: «Να ευχαριστήσουμε την Παναγία…»

Αναστασιάδης: «Να ευχαριστήσουμε την Παναγία…»
Είδηση θα είναι πια όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης… δεν θα επικαλεστεί την Παναγία μετά από παιχνίδι του ΠΑΣ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο (0-0) ο τεχνικός των Ηπειρωτών ευχαρίστησε αυτή τη φορά τη Μεγαλόχαρη για τη συνδρομή της στο να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του -παρά την υπεροχή των γηπεδούχων στο γήπεδο.

Αφού χαρακτήρισε «χρυσάφι», δε, τον πόντο που απέσπασε ο ΠΑΣ, τόνισε ότι οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τελευταία είναι προϊόντα συλλογικής προσπάθειας και δουλειάς στις προπονήσεις.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστασιάδης

Για την εικόνα του ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι μονόπλευρο -κυρίως στο δεύτερο μέρος- από πλευράς Πανιωνίου. Είχαμε αρκετά προβλήματα και αυτός ο βαθμός είναι χρυσάφι. Τα προβλήματα άρχισαν από το πρώτο μέρος με τον τραυματισμό του Ζαραδούκα. Ο Πανιώνιος είχε την καθολική υπεροχή και με εξαίρεση μία φάση που κάναμε στο δεύτερο μέρος, όλες οι άλλες ευκαιρίες ήταν του Πανιωνίου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Πρέπει να μαζευτούμε για τη συνέχεια, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάντζιο για την ομάδα που έχει φτιάξει».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΣ: «Δεν γνωρίζω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ζαραδούκα, αλλά θα μείνει εκτός τουλάχιστον έναν μήνα έξω. Πρόβλημα είχε ο Κώτσιος και ο Μιχαήλ, αλλά και ο Σκούφαλης που δεν ήταν έτοιμος -ενώ μας είχε πει ότι ήταν- και κάναμε αλλαγή χωρίς λόγο. Και ο Βάντερσον δεν είχε προπονήσεις, με αποτέλεσμα να… εγκαταλείψει γρήγορα το καράβι. Να ευχαριστήσουμε την Παναγία, γιατί θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ από πολύ νωρίς και να τελειώσει το ματς. Βέβαια, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχαμε δυνάμεις».

Για το σερί καλών αποτελεσμάτων, την απόδοση του Κηπουρού και το αν ο ΠΑΣ ευνοείται από την τύχη: «Τα καλά αποτελέσματα οφείλονται σε συλλογική προσπάθεια. Και κυρίως σήμερα στο δεύτερο μέρος αυτό έγινε. Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και σήμερα ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Θα ήθελα ο τερματοφύλακας μας να μην ακουμπάει την μπάλα. Για εμένα ο καλύτερος είναι αυτός που δεν ακουμπάει την μπάλα. Δεν υπάρχει θέμα τύχης. Αν δεν δούλευε όλη την εβδομάδα η ομάδα δεν θα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι». 

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: