Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε του παπά…!!

Ούτε του παπά…
… δεν πρέπει να πει ο Άγγελος Αναστασιάδης πως η ομάδα του έφυγε από τη Νέα Σμύρνη χωρίς να χάσει από τον Πανιώνιο. Έχοντας τον Κηπουρό σε εκπληκτική ημέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι στο δεύτερο μέρος είχαν εγκατασταθεί στα καρέ του τερματοφύλακα των Ηπειρωτών. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Ζαραδούκα.



Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο δεν θα το θυμάται κανένας. Κακό θέαμα, πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας, ενώ οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν… ανύπαρκτες. Ο Πανιώνιος προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε κυρίως με κόντρα επιθέσεις να κάνει κάτι.

Μελανό σημείο του πρώτου μέρους ο τραυματισμός του Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος αναγκάστηκε να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από το γεγονός πως ο αμυντικός του ΠΑΣ χτύπησε, έφυγε από το γήπεδο κλαίγοντας, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ακόμα και για ρήξη χιαστών.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λίγο καλύτερη εικόνα. Ο Πανιώνιος αποφάσισε να επιτεθεί πιο οργανωμένα και κυρίως με τον Σκέμπρι και τον Σάμαρη, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ είχε ως μέλημα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Σε μια από αυτές θα μπορούσε να πετύχει και γκολ, όμως ο Σιδεράκης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την κεφαλιά του Βιλα.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης συνοδεύτηκε με μια μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Κούτσι, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος με τις ευκαιρίες που έχασε, όμως βρήκε απέναντί του έναν πολύ καλό Φώτη Κηπουρό, ο οποίος είχε αποφασίσει από πριν πως… δεν θα δεχτεί γκολ.





Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης (46’ Μενδρινός), Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας, Όμο, Κούρντι, Σάμαρης, Σκέμπρι (80’ Ντιμπαλά), Αμπντουλάγιεφ (69’ Αντούνες), Κούτσι.

Στον πάγκο: Μπόγκασιτς, Γουνδουλάκης, Ρόβας, Κουλουχέρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ανδράλας (70’ Μπακαγιόκο), Μπεσέρα (65’ Σκούφαλης), Γεωργίου, Ζαραδούκας (27’ Βάντερσον), Κώτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Τζαμπρέλα.

Στον πάγκο: Φεγκρούς, Γιάκος, Κυριάκος, Τζάνης.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: