Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν έχει να φοβηθεί κάτι ο Άρης»

«Δεν έχει να φοβηθεί κάτι ο Άρης»
Με την προϋπόθεση ότι ο Άρης θα δείξει το καλό του πρόσωπο και με τον κόσμο στο πλευρό του, δεν έχει να φοβηθεί κάτι κόντρα στον Εργοτέλη, όπως τόνισε ο Νίκος Λαζαρίδης.

Ο αρχηγός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στο δύσκολο σετ αγώνων που περιμένει τους Θεσσαλονικείς και την απόφαση του ίδιου και των συμπαικτών του να απέχουν συμβολικά από δυο προπονήσεις προκειμένου να αναδείξουν την ασυνέπεια της διοίκησης στο θέμα των πληρωμών.

Οι δηλώσεις του 32χρονου στόπερ στη Nova:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Νομίζω πως και με τη βοήθεια του κόσμου, που ζητάμε να είναι κοντά μας, να γεμίσει το γήπεδο και μαζί ομάδα και κόσμος να πάρουμε τη νίκη.

Ακολουθούν τρία ντέρμπι. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, έχουμε καλή ομάδα.

Ο προπονητής σεβάστηκε την απόφαση των ποδοσφαιριστών (να απέχουν από τις προπονήσεις λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στις πληρωμές), όπως κι εμείς σεβόμαστε τον προπονητή. Μας είπε ότι είμαστε επαγγελματίες και ότι είναι μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: