Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επιστρέφει, λέει, με θετικά νέα...

Ολοκληρώθηκαν οι μαραθώνιες συνομιλίες του Ανδρέα Δημητρέλου με εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ και επιστρέφει στην Ελλάδα με θετικά νέα...
Επιστρέφει, λέει, με θετικά νέα...
Ο κ. Τραβέρσο, αλλά και υπόλοιπα στελέχη της ΟΥΕΦΑ, με τα οποία συναντήθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, εξήγησαν αναλυτικά τον τρόπο που η Ένωση θα μπορέσει να ξεπεράσει τον σκόπελο της Πειθαρχικής και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από αύριο και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.
Βεβαίως, αυτές οι... κινήσεις, χρειάζονται και το βασικότερο όλων. Χρήματα. Χωρίς να γίνουν γνωστές πολλές λεπτομέρειες, αφού ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα, όπως μεταφέρθηκε στους συνεργάτες του, εφόσον η απόφαση των μετόχων στην ίδια γραμμή με αυτή του Πέτρου Παππά και μπουν άμεσα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ, τότε η Ένωση με πολύ συγκεκριμένους χειρισμούς προλαβαίνει να πείσει την Πειθαρχική και να πάρει... παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου, όπου θα εξεταστεί ο φάκελός της από την ΟΥΕΦΑ, όπως και όλων των υπόλοιπων ομάδων της Ευρώπης. Εκεί που βεβαίως θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητές της.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: