Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πάει με νίκη στη Λιόν!!

Το ΑΠΟΕΛ θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Λιόν για το Champions League, καθώς νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Άχνας.
Πάει με νίκη στη Λιόν
Το ΑΠΟΕΛ είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 80ο λεπτό, όμως γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο έριξε πολύ τον ρυθμό του, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει Λιόν, κάτι που εκμεταλεύθηκε ο Εθνικός στα τελευταία λεπτά και έκανε τον αγώνα ντέρμπι στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Συγκεκρικριμένα, στο 80' ο Ηλίας Βαττής κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει το σκορ σε 2-1, δίνοντας δραματικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, αφού η ομάδα της Άχνας ανέβηκε μπροστά και προσπάθησε για την ισοφάριση. Μάλιστα στο 85' έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο Μασίνουα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ όμως απέκρουσε ο Χιώτης, και στην συνέχεια Βαττής δεν μπόρεσε να κερίσει την μπάλα και να σκοράρει προ κενής εστίας.
Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε πάντως να κρατήσει το τρίποντο που ήθελε, και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα των ντέρμπι, ενώ μεταβαίνει στην Γαλλία με ιδανική ψυχολογία για τον αγώνα με την Λιόν, για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: