Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αλεξανδρής: «Έχουμε μείνει λίγοι…»

Αλεξανδρής: «Έχουμε μείνει λίγοι…»
Στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης με αποτέλεσμα ο αριθμός των παικτών του ρόστερ να έχει μειωθεί δραματικά, στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα από τον Ίκαρο.

«Έχουμε μείνει λίγοι και δεν τρέφω αυταπάτες. Ο Ίκαρος έπαιξε πολύ καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Εμείς αν και ήρθαμε φιλοδοξίες να παίξουμε τουλάχιστον καλά, δεν τα καταφέραμε. Έτσι όπως είμαστε είναι δύσκολο να νικάμε εκτός έδρας», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «κίτρινων» αρχικά και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς η απόδοσή μας δεν ήταν τέτοια για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μείνει λίγοι, δεν χρειάζεται να αναμασάμε τα προβλήματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον.

Κακά τα ψέματα, είμαστε λίγοι. Ο Ταπούτος παίζει τραυματίας και λείπει ο Τσαλδάρης, παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί. Συν τον ηγέτη που ήταν ο Τζέιμς. Είμαστε στο στάδιο που ήμασταν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Είναι πολλοί ρούκις και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Είναι καταπονημένοι. Άλλοι προοδεύουν, άλλοι έχουν αργή εξέλιξη. Δεν τρέφω αυταπάτες γι’ αυτό λέω να κοιτάξουμε στο μέλλον.

Για την ενίσχυση πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την ΦΙΜΠΑ, για να πάρουμε τουλάχιστον έναν παίκτη. Ώστε να σταθούμε με αξιοπρέπεια τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς
».

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης, Κώστα Σκουλά, λέγοντας: «Ασχολείστε όλοι με το μπάσκετ. Πρέπει να το προστατεύετε. Κάθισα και παρακολούθησα την "Αθλητική Κυριακή" για να δω μπάσκετ. Κάνεις το ρεπορτάζ και λες ότι οι ελληνικές ομάδες είχαν δυο καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Ο Αρης δεν ήταν άξιος αναφοράς, παρότι παίζαμε με την Βιλερμπάν. Λέτε για τις πράσινες και κόκκινες κάλτσες και δεν λέτε τίποτα για τον Αρη. Είναι είδηση αν έχει τον τάδε παίκτης ο Ολυμπιακός ή ο Εργοτέλης και δεν είναι ο Αρης, που έχει φτάσει να παλεύει για την πρόκρισή του στο Eurocup. Αν εμείς οι ίδιοι οι μπασκετικοί υποβαθμίζουμε το μπάσκετ, τότε τι να πω...».

Από την δική του μεριά, ο νεαρός Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε: «Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία που δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε. Δεν είχαμε ζωντάνια και πάθος. Κοιτάμε την επόμενη μέρα με άλλο μάτι. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: