Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αυτός ο Ολυμπιακός, δεν το χάνει!!

Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν φαίνεται να φορμάρεται ο Ολυμπιακός. Έκανε την κοιλιά του, είχε τους τραυματισμούς του, αλλά ειδικά τις δυο τελευταίες αγωνιστικές έχει συνέλθει για τα καλά και… πετάει!
Αυτός ο Ολυμπιακός, δεν το χάνει!
Ο Ολυμπιακός, που για τόσα παιχνίδια έμπαινε χαλαρά, φαίνεται ότι αλλάζει τακτική και γίνεται μπουκαδόρος. Το έδειξε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ. Θέλει να καθαρίζει τα ματς στο πι και φι και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.
Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο τσαμπουκά, τότε πώς να το χάσει το πρωτάθλημα; Έχει ρόστερ με βάθος, ο Βαλβέρδε διαθέτει εναλλακτικές λύσεις, ενώ και το ηθικό των παικτών ανεβαίνει. Παράλληλα ο Μαρινάκης είναι πιο κοντά στην ομάδα από ποτέ.
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βρίσκει ξανά τα πατήματά του, κάτι που είχε να κάνει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο.
Όσο δεν είναι υπεροπτικός στο πρωτάθλημα και μπαίνει μέσα για να κόψει τον αέρα των αντιπάλων του, τόσο θα έχει το πάνω χέρι. Αν θυμηθεί πάλι τις κακές του συνήθειες να θεωρεί ότι θα κερδίσει μόνο με τις φανέλες, τότε θα έχει ξανά πρόβλημα. Άλλωστε, αυτό λογικά θα περιμένει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, πάντως, για την ώρα έχει το "πάνω χέρι" τουλάχιστον βαθμολογικά (πάλι "χρωστάει" παιχνίδι), ενώ έχει και το κρίσιμο ντέρμπι της 11ης Μαρτίου στην έδρα του.
Το σίγουρο είναι πως πλέον το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά και περιμένουμε ...ωραία πράγματα μέχρι το φινάλε. Αν δούμε και ωραία μπάλα, ακόμα καλύτερα!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: