Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το ρεκόρ του ασταμάτητου Νέρι!!

Αναμφίβολα η περίπτωση του Νέρι Καστίγιο χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς.
Το ρεκόρ του ασταμάτητου Νέρι
Ο 27χρονος Μεξικανός επιθετικός, μετά από έναν "στείρο" α’ γύρο, σκοράρει "κατά ριπάς" στα παιχνίδια του Άρη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, δημιουργώντας το δικό του ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καστίγιο είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των "κιτρίνων" στις τελευταίες έξι σεζόν, ο οποίος έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε πέντε συνεχόμενα ματς που αγωνίστηκε.
Η… μηχανή πήρε μπροστά πρεμιέρα του β’ γύρου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στον αγώνα εκείνο ο άσσος του ΑΡΗ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ σε επίσημο παιχνίδι και από τότε μοιάζει να είναι ασταμάτητος.
Ακολούθησε το γκολ στο άτυχο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με… διάλλειμα τα ματς με Ατρόμητο και Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα (δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας) η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή για τον Νέρι Καστίγιο που επέστρεψε δριμύτερος.
Χρήστηκε δις σκόρερ κόντρα σε Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο και Λεβαδειακό στο Χαριλάου, ενώ σφράγισε την σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη του ΑΡΗ στα Πηγάδια, πετυχαίνοντας το 0-2 κόντρα στην Ξάνθη.
Έτσι, ο Καστίγιο έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, βάζοντας πλώρη –εφόσον συνεχίσει στο ίδιο τέμπο- για διψήφιο αριθμό τερμάτων. Κάτι που –όπως είναι γνωστό- δεν συμβαίνει συχνά με τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ από τη σεζόν 2006-’07, που η ομάδα επέστρεψε στο φυσικό της χώρο.

Το AllaboutARIS.com  σας θυμίζει στον πίνακα που ακολουθεί τους πρώτους σκόρερ του ΑΡΗ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές περιόδους.



ΠΙΝΑΚΑΣ


ΣΕΖΟΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΚΟΛ

2006-’07 Κόκε 10
2007-’08 Κόκε 8
2008-’09 Κόκε, Χαβίτο, Κάμπορα 5
2009-’10 Κάμπορα 11
2010-’11 Νέτο 8
2011-‘12 Καστίγιο 6*

* Μέχρι την 20ή αγωνιστική
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: