Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο τυχερός Νίκος Κωστένογλου και η βοήθεια του… Θεού!!

Ο τυχερός Νίκος Κωστένογλου και η βοήθεια του… Θεού
Μπορεί να ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί η επίκληση του Θείου από τον Νίκο Κωστένογλου να έπιασε τόπο. Έτσι το μαρτύριο των «κιτρινόμαυρων» έληξε μόλις συμπληρώθηκε το 20λεπτο. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Μόλις ο Μιραλάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ξύπνησαν μνήμες του περυσινού 6-0. Κάπου εκεί θα σταματούσε το κοντέρ αν ο Ολυμπιακός δεν τραβούσε το πόδι από το γκάζι. Και εδώ που τα λέμε όσο και αν είναι μέτρια ομάδα η ΑΕΚ, όσο και να της χαντακώνουν την ψυχολογία τα οικονομικά προβλήματα δεν της αξίζει να συμπεριφέρεται τόσο κουτοπόνηρα.

Γιατί κουτοπονηριά και αντιποδόσφαιρο είναι να βάζεις την μπάλα στο… αεροπλάνο στέλνοντάς την από την μία περιοχή στην άλλη. Γιατί η μπάλα δεν κουράζεται. Ο Δέλλας όμως ξεποδαριάστηκε για να ανεβαίνει στην περιοχή του Μέγερι μήπως και…

Στο κάτω-κάτω της γραφής δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης στην μεσαία γραμμή της ομάδας σου να «απαγορεύεις» την κυκλοφορία της μπάλας.

Δυστυχώς για τους λάτρεις του θεάματος ο Ολυμπιακός τους γέμισε προσδοκίες για είκοσι λεπτά και μετά τους άφησε στα κρύα του λουτρού. Κρίμα γιατί με τέτοιο κρύο και με τέτοιο μνημόνιο πήγε πολύς κόσμος στο «Καραϊσκάκης» και πολύ περισσότερος στήθηκε στις οθόνες της NOVA. Όλοι αυτοί δικαιούνται να… κακίζουν τους παίκτες του Ολυμπιακού γιατί διέκοψαν την απολαυστική παράσταση στο 20λεπτο.

Μόνο ο κόουτς Βαλβέρδε ξέρει αν οι παίκτες του τόσο ήθελαν ή τόσο μπορούσαν. Κλίνω στο πρώτο…

Και ο Κωστένογλου με τους παίκτες του ήξεραν ότι στο πρώτο ημίωρο θα επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά παρ’ όλα αυτά βράχηκαν, ξεπάγιασαν.

Αυτός ο Ολυμπιακός ακόμα και όταν ξέρεις τι θα σου κάνει, σου το κάνει. Είναι σαν την Μέρκελ με τους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς. Όλα τα ήξερε ο Κοντοές αλλά τίποτα δεν απέτρεψε. Ο Μιραλάς στα κέφια του είναι δύσκολο να ανακοπεί…

Όσο για τον Καζίμ, πρώτο δείγμα θετικό. Για τρελό τον ξέραμε, πολύ γνωστικά παίζει. Σίγουρες πάσες, σωστή κίνηση, σωστή αμυντική συμπεριφορά. Μας κρατάει τα καλύτερα για την συνέχεια.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: