Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Ψάχνουμε την ταυτότητά μας»

Το Σάββατο (11/2, 17:00) ο Αρης δοκιμάζεται στην Αθήνα απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας για την -18η αγωνιστική της Basket League- με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να παραδέχεται ότι μετά τη φυγή του Τζέιμς, η ομάδα του ψάχνει να βρει την ταυτότητά της.
«Ψάχνουμε την ταυτότητά μας»
«Βρισκόμαστε σε μια φάση που ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητα μας, λόγω των απουσιών ορισμένων παικτών από τραυματισμούς, αλλά και της φυγής του Τζέιμς. Είμαστε σε ένα στάδιο προσαρμογής και έχουμε μπροστά μας δύσκολες αναμετρήσεις», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
«Μας περιμένει μια ακόμη δοκιμασία εκτός έδρας και θα πάμε να παλέψουμε για 40'. Ο Ίκαρος μετά την αλλαγή του προπονητή και την προσθήκη ορισμένων παικτών έχει παρουσιαστεί πιο δυνατός. Οπότε επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση επί 40' για να είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι καλό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βεργίνης υποστήριξε: "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι ένας κομβικός αγώνας και εμείς βρισκόμαστε πίσω στην βαθμολογία. Ο Ίκαρος εδώ και λίγο καιρό έχει καινούριο προπονητή και παρουσιάζει στο παρκέ μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με εκείνη στον α' γύρο. Έκανε και κάποιες μεταγραφές που τον δυνάμωσαν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: