Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ένα δώρο... για αντίο!!

Ένα δώρο... για αντίο!
Επέστρεψε για να την επαναφέρει στο σωστό δρόμο! Φεύγει, έχοντας εκτελέσει την αποστολή του με επιτυχία! Ο Τιερί Ανρί στο τελευταίο του παιχνίδι με την Άρσεναλ, με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε στους «κανονιέρηδες» τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Σάντερλαντ και σε συνδυασμό με την ήττα (2-0) της Τσέλσι από την Έβερτον, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα!

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τη Γουίγκαν που επικράτησε 2-1 της Μπόλτον αλλά παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Απόδραση» της Νόριτς από το «Liberty Stadium», επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για Φούλαμ, «τριάρα» της Μπλάκμπερν στην ΚΠΡ!

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Έβερτον - Τσέλσι 2-0

Η αγωνιστική κατρακύλα της Τσέλσι συνεχίστηκε για τέταρτο σερί παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπλε» πήγαν για… τουρισμό στο «Γκούντισον Παρκ» με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα από την Έβερτον με σκορ 2-0!

Σάντερλαντ - Άρσεναλ 1-2

Με ένα μεγάλο χαμόγελο αποχωρεί - εκ νέου - ο Τιερί Ανρί από την Άρσεναλ! Ο Γάλλος «killer» κατάφερε να κλέψει τη χαρά από τη Σάντερλαντ και να τη δώσει στην ομάδα του, στο τελευταίο του παιχνίδι, σκοράροντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 2-1 των «κανονιέρηδων» επί της Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός»

Σουόνσι - Νόριτς 2-3

Η Νόριτς ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι νεοφώτιστων της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ επικράτησε εκτός έδρας 3-2 της Σουόνσι και έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα, μετά τη Μαν. Γιουνάιτεντ, που φεύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Λίμπερτι» στο φετινό πρωτάθλημα!

Μπόλτον - Γουίγκαν 1-2

Η Γουίγκαν ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι των ουραγών κόντρα στη Μπόλτον, στο «Ρίμποκ», ωστόσο, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να πανηγυρίσει! Οι «λάτικς» επικράτησαν με σκορ 2-1, αλλά παρά την κατάκτηση των τριών βαθμών, έμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη της Μπλάκμπερν επί της ΚΠΡ!
Φούλαμ - Στόουκ 2-1

Η Φούλαμ επέστρεψε στις νίκες και παράλληλα… εκτροχίασε τη Στόουκ που πλέον μετράει περισσότερο από έναν μήνα μακριά από τα θετικά αποτελέσματα! Οι «cottagers», έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες, κατέκτησαν το «τρίποντο» με σκορ 2-1 και άφησαν τον Τόνι Πιούλις να ψάχνει τα αίτια της… καθίζησης.

Μπλάκμπερν - ΚΠΡ 3-2

Με τον καλύτερο τρόπο έδειξε να ξεπερνά την… επτάρα της περασμένης εβδομάδας από την Άρσεναλ η Μπλάκμπερν! Η ομάδα του Στιβ Κιν επικράτησε εντός έδρας 3-2 της ΚΠΡ, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη που αλλάζει το δεδομένα στη «μάχη» του υποβιβασμού!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: