Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Πάμε για μεγάλο κραχ (και στην μπάλα)!

Βρωμάει η δουλειά! Σε τεντωμένο σκοινί είναι όλη η Ελλάδα, όλη η κοινωνία κι όχι μόνο. Μήπως πάει πίσω ο αθλητισμός; Έτοιμο είναι όλο αυτό που ξέραμε να υποστεί κραχ! Σε όλα τα επίπεδα.
Πάμε για μεγάλο κραχ (και στην μπάλα)!
Δεν βλέπετε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο; Ο ένας μετά τον άλλον περνάει από τον …τάκο της UEFA για να δώσει εξηγήσεις. Κι ακούει προειδοποιήσεις από τώρα για την επόμενη σεζόν.
Τι μπορεί, όμως, να αλλάξει μέχρι το καλοκαίρι; Η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθιά οικονομική κρίση και οι επενδυτές από το εξωτερικό δεν πατάνε το πόδι τους ούτε για …διακοπές. Ακούμε για αραβικές επενδύσεις στο Ελληνικό ή στις τράπεζες (όπως π.χ. με τoν γάμο Eurobank - Alpha), όμως όλοι κάνουν πίσω. Δίχως υπερβολή ο μοναδικός …επενδυτής που έχει σκάσει μύτη επί ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι ο… Τσάκας!
Από πού κι ως πού, λοιπόν, θα σωθεί το ποδόσφαιρο όταν όλα γύρω μας γκρεμίζονται; Ποιος εγγυάται ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει επενδυτή; Στην πράξη, όχι στα λόγια. Γιατί δεν έχει λυθεί το θέμα τόσο καιρό και θα λυθεί σώνει και καλά προσεχώς; Από πού, δηλαδή, πηγάζει η σιγουριά ότι "κάτι θα γίνει"; Κι αν δεν γίνει τίποτα για μήνες ακόμα;
Στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι επίσης πολύ σκούρα. Ιδέες πέφτουν στο τραπέζι, προτάσεις το ίδιο, όμως από λεφτά γιοκ. Και η UEFA το είπε ξεκάθαρα: "Λύστε το οικονομικό θέμα και τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες".
Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μια παράτα από την UEFA, αλλά πιθανόν να βρεθεί κι αυτός μπροστά σε απρόβλεπτες εξελίξεις το καλοκαίρι. Πού να βρεί επενδυτές πιο δυνατούς απ’ αυτούς που ήδη μπερδεύονται με την ομάδα;
Στον Άρη οι παίκτες είναι απλήρωτοι και κάνουν διάφορες ενέργειες, ενώ είδαμε τι γίνεται σε Β’ και Γ’ Εθνική με την απεργία.
Όταν, λοιπόν, συμβαίνουν όλα αυτά στον αθλητισμό και παράλληλα η χώρα βρίσκεται σε ακόμα πιο τραγικό αδιέξοδο με τα PSI, την ανεργία να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο, τον κόσμο να είναι στους δρόμους και δεν συμμαζεύεται, τότε μήπως οδεύουμε σε ένα ισχυρό κραχ σε όλα τα επίπεδα, που δεν θα έχουμε δει ξανά ποτέ παρόμοιο στην Ελλάδα; Μακάρι όχι, πάντως! Χίλιες φορές μακάρι!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: