Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Χρέος μου να βοηθήσω την ΑΕΚ»!!

«Χρέος μου να βοηθήσω την ΑΕΚ»!
Την ηθική υποχρέωση να συνδράμει στο να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο αναγνώρισε -έστω και αργά- ένας ακόμα μέτοχος.

Μετά τους Πέτρο Παππά και Νάσο Θανόπουλο (που έλυσαν το θέμα της Morgan Stanley) και αν αναμονή της κατάθεσης κάτι παραπάνω από… ευχών από τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά, ο Τάκης Κανελλόπουλος δηλώνει διατεθειμένος να βοηθήσει κι εκείνος ώστε να φανεί φως στο τούνελ.

«Παρότι έχω αποχωρήσει από οποιαδήποτε δραστηριότητα της ΑΕΚ από τις 24/1/2009, θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα μας», ανέφερε στο «aek365.gr» ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ.

Τόνισε, λοιπόν, ότι «εφόσον οι νυν μέτοχοι πάρουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, είμαι διατεθειμένος να συνδράμω και εγώ για να προλάβουμε όλοι μαζί τα χειρότερα».

Κι αφού εξήγησε πως «εδώ και χρόνια πιστεύω -και το έχω δηλώσει δημόσια- ότι η μακροχρόνια λύση για την ΑΕΚ μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα από τη συμμετοχή όλων μας», υπογράμμισε ότι «εφόσον βρεθεί η άμεση λύση, το “Θεμέλιο 21” πρέπει να στηριχθεί από όλους μας για να ξανακάνει την ΑΕΚ δυνατή».

Ερωτώμενος, δε, για την πρόταση Νικολαΐδη (και τα 3 εκατ. ευρώ που προβλέπει ως δανεισμό αν μπουν άλλα 4 εκατ. από τους μετόχους του 2004) έδειξε σύμφωνος ότι μπορεί να δώσει -προσωρινά έστω- τη λύση:

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ δεν είναι τόσο το ύψος των υποχρεώσεων της, όσο η έλλειψη ρευστότητας. Χρειάζεται ρευστό, προκειμένου να κερδίσει τον χρόνο που απαιτείται για να ισοσκελίσει τους ισολογισμούς της, δηλαδή να ξοδεύει όσα είναι τα έσοδά της. Συνεπώς, η λύση του δανείου αυτού είναι καλή, ειδικά σε μια εποχή που οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια». 

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: