Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Αλεξανδρής: «Πετύχαμε το βασικό μας στόχο»

Αλεξανδρής: «Πετύχαμε το βασικό μας στόχο»
Συμβιβασμένος με τη σκληρή πραγματικότητα που θέλει τον Άρη των πολλών προβλημάτων να μην μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα από τη Χίμκι στη Μόσχα.

«Για εμάς ο αγώνας ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Ξέραμεότι έπρεπε να παλέψουμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, η οποία μάλιστα έχει μεγάλη ευκαιρία για να επιτύχει πολλά σε αυτή την διοργάνωση. Η ευρωπαική πορεία μας τελειώνει την επόμενη Τρίτη. Ο βασικός στόχος ήταν η πρόκριση στο LAST-16 και αυτό το καταφέραμε. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην Κίμην, άξιζε την νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μας. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους της Κίμκι, έχουν γνώση του αθλήματος και μας χειροκρότησαν», τόνισε.

Ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, δήλωσε με τη σειρά του: «Είναι χαρούμενος που κερδίσαμε. Αυτή η νίκη ήταν απαραίτητη για εμάς. Είχαμε δύο στόχους. Να ξεκουράσω τηνομάδα και να κερδίσουμε. Μπορεί να είχαμε το πλεονέκτημα αλλά δεν ήταν όλα εύκολα. Ήμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε το EuroCup, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο»/

Δεν υπάρχουν σχόλια: