Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παπασταθόπουλος είναι «καθηγητής»

Ο Παπασταθόπουλος είναι «καθηγητής»
Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Αλοφς, πήρε σαφή εντολή από το διοικητικό συμβούλιο των «πρασίνων», όπως αποκάλυψε προ μηνός η «SD». «Ο Σωκράτης πρέπει να μείνει με μας. Κάνε ότι περνά από το χέρι σου να τον αποκτήσουμε».

Εχει ακόμα καιρό μπροστά του να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του. Θέλει να πετύχει σκόντο από τη Τζένοα, αλλά όπως και να 'χει πάνω στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σχεδιάζει το μέλλον η ομάδα της Βρέμης και αναμένεται είτε έτσι, είτε αλλιώς, να τον αγοράσει. Σε μια άμυνα-παιδικό σταθμό, ο Ελληνας στόπερ στα 23του χρόνια, μοιάζει με... καθηγητή. Με τον «Πάπα» στόπερ η Βέρντερ δεν χάνει, ενώ από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο γερμανικό βορρά, η ομάδα του Τόμας Σάαφ -που η άμυνά της αποτελεί αχίλλειο πτέρνα- έχει γίνει σοβαρή στα ανασταλτικά της καθήκοντα. Ακόμα και σε ντέρμπι, όπως αυτό με το Αμβούργο.

Zwei: «Λύκοι στο Βόλφσμπουργκ, «γατάκια» μακριά απ' αυτό.  

Τέσσερις βαθμοί, 9-31 γκολ. Αυτή η είναι εκτός έδρας συμπεριφορά της Βόλφσμπουργκ. Η χειρότερη που συναντά κανείς στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Μπορεί στους «λύκους» να έχουν παίξει φέτος πάνω από 35 διαφορετικοί παίκτες, εν τούτοις το πρόβλημα με τους αγώνες μακριά από το Βόλφσμπουργκ δεν εξαλείφεται. Παιδαριώδη λάθη, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και «βαριές» ήττες κάνουν την εμφάνισή τους σε μόνιμη βάση στην ομάδα του Μάγκατ. Ο τελευταίος, αντέδρασε και πάλι ακραία μετά το 4-0 κόντρα στη Σάλκε. Την επομένη κιόλας έβαλε... τιμωρία τους ποδοσφαιριστές του, αναγκάζοντάς τους να τρέχουν στο δάσος πρωί πρώι, για αρκετές ώρες πριν την προπόνηση. 


Drei: Οι «παππούδες» επανέρχονται.
Βλέπεις κανείς τον Οτο Ρεχάγκελ κι απορεί. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, με το... μεσογειακό ταμπεραμέντο να είναι 74; Μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Γιουπ Χάινκες (66) ήταν ο γηραιότερος τεχνικός της Μπουντεσλίγκα, αλλά ο «Βασιλιάς Οθωνας» του πήρε πλέον την πρωτιά, αναλαμβάνοντας τη Χέρτα. Μέχρι πέρυσι οι νεαροί τεχνικοί (Τούχελ, Ντουτ, Ζοργκ) ήταν περιζήτητοι, αλλά πλέον στη Γερμανία οι «παππούδες» επανέρχονται στη μόδα.
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: