Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κερδίζει πόντους ο Μασάδο

Ανεβαίνει καθημερινά στην εκτίμηση παικτών και διοίκησης ο Πορτογάλος τεχνικός. Το κοουτσάρισμά του Μανουέλ Μασάδο στην Τούμπα και η συνολική του παρουσία ανεβάζουν τις μετοχές του εν όψει καλοκαιριού.
Κερδίζει πόντους ο Μασάδο
Στο κομμάτι του προπονητή οι κίτρινοι έχουν.... κανεί φέτος και φυσάνε και το γιαούρτι. Τρεις έχουν αλλάξει από την αρχή της σεζόν με τον Μασάδο να είναι ο 4ος που κάθεται στην άκρη του πάγκου μέσα σε οκτώ μήνες. Είναι όμως και αυτός που με την παρουσία του έχει κερδίσει τους περισσότερους πόντους σε σχέση με τους προκατόχους του, τόσο μεταξύ των παικτών όσο και μεταξύ της διοίκησης. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Πορτογάλος δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Δεδομένων όμως των συνθηκών που ανέλαβε την ομάδα και δίχως να έχει την παραμικρή δυνατότητα της οποιασδήποτε παρεμβασης, η σύντομη θητεία του κρίνεται με θετικό πρόσημο και κερδίσει πόντους η πιθανότητα να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.
Το κοουτσάρισμα που έκανε ο 56χρονος τεχνικός στην Τούμπα, το "διάβασμα" του αντιπάλου, η ηρεμία με την οποία προετοίμασε την ομάδα του πριν αλλά και την κατά την διάρκεια του αγώνα έχουν σχολιαστεί θετικά από όλους και τον έχουν καταστήσει μια αξιοσέβαστη παρουσία στα αποδυτήρια. Η γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με την συμπεριφορά του αλλά και το γεγονός ότι διατηρεί την ομάδα αήττητη, έχουν ανεβάσει τις μετοχές του μεταξύ της διοίκησης και ακόμη και αν ο στόχος των πλει-οφ δεν επιτευχθεί, ο πορτογάλος έχει αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητές του να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στον πάγκο.
Πηγήallaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: