Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Τέλος εποχής για την Ίντερ η πώληση του Ετό»

«Τέλος εποχής για την Ίντερ η πώληση του Ετό»
Η απόφαση της Ίντερ να παραχωρήσει τον Σάμουελ Ετό το καλοκαίρι σηματοδότησε το τέλος μίας εποχής στην ιταλική ομάδα, όπως δήλωσε ο Τιάγκο Μότα στην Gazzetta dello Sport. Οι «νερατζούρι» επέτρεψαν στον Καμερουνέζο επιθετικό να αγωνιστεί στην Ανζί, η οποία τον έκανε τον καλύτερο αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

«Νομίζω ότι η πώληση του Ετό πήρα αρκετά από την ομάδα. Ήταν ένας παίκτης που μπορούσε να κάνει πάντα τη διαφορά. Η δική του παραχώρηση έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να αποχωρήσω. Είναι αλήθεια ότι τώρα ο Ντιέγκο Μιλίτο παρουσιάζεται ανεβασμένος και είναι πάντα επικίνδυνος όταν είναι σε φόρμα. Είναι πραγματικά ένας επικίνδυνο όπλο, αλλά η Ίντερ είχε ακόμη ένα με τον Ετό», ανέφερε αρχικά ο Ιταλοβραζιλιάνο χαφ.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος παίκτης μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν την καριέρα του τον περασμένο Ιανουάριο: «Είπα στον πρόεδρο, Μάσιμο Μοράτι, ότι είχε τελειώσει ο κύκλος μου στην Ίντερ. Έφτασε η ώρα για εμένα να δώσω νέο αέρα στην καριέρα μου, επειδή είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: