Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Έσβησε» στο τέλος!!

«Έσβησε» στο τέλος
Την ήττα με 8-6 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από την Ρουμανία στην Οραντέα. Οι διεθνείς μας έπιασαν καλή απόδοση στα τρία πρώτα οκτάλεπτα αλλά στην τελευταία περίοδο ήταν «εκτός λειτουργίας», δέχτηκαν τρία εύκολα γκολ και έχασαν το ματς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του World League.

Αν και η εμφάνιση των «γαλανόλευκων» ήταν πολύ καλή στα πρώτα τρία 8λεπτα, 14.5 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα «έπεσε σεντόνι» στους παίκτες του Ντράγκαν Άντριτς, αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε ένα τέρμα. Αυτή η επιθετική ολιγωρία της Ελλάδας, επέτρεψε στους Ρουμάνους να κάνουν την επιστροφή στο σκορ, σκοράροντας με ένα σερί 5-0.

Αυτή η νίκη, επέτρεψε στους Ρουμάνους να ξεφύγουν στην βαθμολογία με 6 βαθμούς από την Εθνική μας, αφού μετράνε πλέον 12.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα αγωνίστηκε με δώδεκα, και όχι δεκατρείς παίκτες, αφού ο Γιάννης Φουντούλης έμεινε στο ξενοδοχείο λόγω ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Κώστας Βαμβακάρης: «Δεχτήκαμε εύκολα γκολ»

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Κώστας Βαμβακάρης, έκανε δηλώσεις για την ήττα της ομάδας, λέγοντας «Αγωνιστήκαμε πολύ καλά στην αρχή και καταφέραμε να προηγηθούμε με 6-3. Στην συνέχεια, κολλήσαμε και τελικά χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χαθεί».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει αύριο τα μεσάνυχτα στην Αθήνα.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 1-1, 2-4, 2-1, 3-0

Ρουμανία: Ραντού 2, Μπρουσίλα 2, Νεμπεάνου, Ντιακόνου 1, Ματέι 1, Σιομπεάνου 1

Ελλάδα: Ντόσκας 2, Θεοδωρακόπουλος 1, Κοκκινάκης 1, Μιράλης 1, Μυλωνάκης 1

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: