Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σε σκέψεις ο Μπόλονι!!

Σε σκέψεις ο Μπόλονι
Εναλλακτικό πλάνο ετοιμάζει ο Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε στην Τούμπα. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Ρουμάνου τεχνικού αφορά το κέντρο του «Δικεφάλου του Βορρά» και πώς θα καλυφθούν οι απουσίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη ο 58χρονος προπονητής χρησιμοποίησε τον Απόστολο Γιάννου σε έναν ρόλο δεύτερου επιθετικού, δηλαδή ως επιτελικό μέσο που θα ήταν ανάμεσα στο κέντρο και την επίθεση. Ωστόσο, το γεγονός πως δεν ανταπεξήλθε ο 22χρονος παίκτης και η ασφυχτική πίεση που ασκεί η ιταλική ομάδα αναγκάζουν τον Μπόλονι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο δεδομένα για τον παίκτη που θα αγωνιστεί μπροστά ή δίπλα από τους Γκαρσία και Λάζαρ: το πρώτο είναι να παίξει ξανά ο Γιάννου μπροστά τους και το άλλο να παίξει δίπλα στον Ουρουγουανό χαφ ο Μπαλάφας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Μπόλονι να έχει σκεφτεί κάτι διαφορετικό και θα φανεί στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Χθες το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία, χαλάρωμα, μασάζ και πισίνα για όσους έπαιξαν πολύ στο παιχνίδι με τον Αρη. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στη Μεσημβρία.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: