Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Την Τετάρτη τα σπουδαία για Άρη

Στη Γενική Συνέλευση της λέσχης φίλων Άρη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στους «κίτρινους», αφού εκεί θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των επαφών με τους υποψήφιους επενδυτές.
Το προηγούμενο διάστημα η SportDay είχε γράψει πως πρόκειται για επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν σε πρώτη φάση να αναλάβουν το μάνατζμεντ της εταιρείας και ενδεχομένως κάποια στιγμή να αποκτήσουν και μετοχές και φυσικά να συνδράμουν άμεσα στο οικονομικό. 
 
Πάντως, ο Αθανασιάδης αναμένεται να εγγυηθεί για την φερεγγυότητα των επενδυτών. Άλλωστε, την έκβαση του επενδυτικού ενδιαφέροντος περιμένουν από τη δική τους πλευρά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 
Τριπλός «πονοκέφαλος» για Μασάδο
 
Τρεις πολύ σημαντικές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει, πλέον, ο Άρης μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι Καστίγιο, Ακόστα, Γιαννιώτας θα μείνουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κίτρινων» για τις επόμενες 10 ημέρες, αφού οι δύο πρώτοι έχουν υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή ποδοκνημική.
 
Σίγουρα πρόκειται για τρεις πολύ σημαντικές απώλειες που θα «πονοκεφαλιάσουν» τον Μανουέλ Μασάδο, αφού θα χάσουν πολλές προπονήσεις, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού η αγωνιστική μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της αναστολή του πρωταθλήματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: