Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έρευνα για τα ρατσιστικά κρούσματα στο «Ντραγκάο»

Έρευνα για τα ρατσιστικά κρούσματα στο «Ντραγκάο»
Έρευνα για τις καταγγελίες περί ρατσιστικών συνθημάτων από τους οπαδούς της Πόρτο στην αναμέτρηση της προηγούμενης Πέμπτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, γνωστοποίησε ότι διεξάγει η UEFA.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο «Ντραγκάο», από το οποίο οι «πολίτες» έφυγαν με τη νίκη (1-0) για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Μάριο Μπαλοτέλι άκουγε τα… εξ’ αμάξης από τους Πορτογάλους οπαδούς.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι απευθύνθηκαν αμέσως μετά το παιχνίδι στην UEFA.

Από τη μεριά του και ο Γιάγια Τουρέ κατήγγειλε τη συμπεριφορά των οπαδών της Πόρτο, τονίζοντας πως άκουσε ορισμένες… κραυγές των Πορτογάλων. «Η αλήθεια είναι ότι κάτι κατάλαβα. Ίσως στις άλλες χώρες δεν τους αρέσουν οι μαύροι ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί έρχονται στο γήπεδο για να χαρούν το ποδόσφαιρο και εμείς δεν θέλουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ο Μάριο είναι πλέον σε θέση να κοντρολάρει τέτοιου είδους γεγονότα» ήταν τα λόγια του.

Έπειτα από όλα αυτά, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πήρε την απόφαση να διεξάγει έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας και η πιθανή επιβολή τιμωρίας στους «δράκους» θα γίνουν γνωστά εντός των επόμενων ημερών.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: