Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Θεοδωρίδης: «Σίγουρη η τιμωρία από την FIFA»

Θεοδωρίδης: «Σίγουρη η τιμωρία από την FIFA»
Απόλυτα σίγουρος για τιμωρία των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και της Εθνικής ομάδας από την FIFA για το θέμα του αυτοδιοίκητου δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στη Δίκη του ΣΚΑΪ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι πρέπει το άρθρο 19 να μην ισχύσει με νέα ρύθμιση, έκανε λόγο για έναν νόμο που αποτρέπει τους Έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Μιλάμε για το άρθρο 19 και τις αναφορές που κάνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Είμαι σίγουρος 100% ότι η FIFA θα μας τιμωρήσει. Η FIFA δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ακόμη και στην Ελβετία, που είναι τα κεντρικά της γραφεία εκεί, αναγκάσθηκε να πάρει πίσω τροποποιήσεις στον αθλητικό της Νόμο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσους τα συμφέροντα θίγονται άμεσα…

«Δεν έχει δικαίωμα κανείς να παίζει τέτοια παιχνίδια με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ αλλά και σε όλους λόγω της Εθνικής ομάδας, η οποία έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Τους λεονταρισμούς τους δεν πρέπει να τους πληρώσει το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει από τους φιλάθλους τη μόνη διασκέδαση που τους έχει μείνει. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να καταλάβουν οι κ.υπουργοί ότι πρέπει να το πάρουν πίσω», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: