Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Περιμένοντας τον Νοτιά…!!

Περιμένοντας τον Νοτιά…
Κάτι περισσότερο από 48 ώρες απέμειναν στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να πείσει την UEFA πως θα τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της και θα μπει σε τροχιά εξυγίανσης για να αποφύγει τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη. Επειδή όμως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει «χορτάσει» από δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν από την «Ένωση» και έχει αποκτήσει δικαίωμα να αμφιβάλει για τη συνέπειά της, τα λόγια και τα… πλάνα δεν αρκούν και αυτή τη φορά χρειάζονται αποδείξεις και συγκεκριμένα χρήματα.

Ο Νίκος Νοτιάς είναι αυτός που καθορίζει τις εξελίξεις, αφού είναι κοινό μυστικό πως οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας του 2004 περιμένουν τη δική του κίνηση για να συμφωνήσουν στα χρήματα που θα πρέπει να βάλει ο καθένας για να καλυφθούν τα 4 εκατ. ευρώ (άλλα 3 έχει εξασφαλίσει ως δάνειο ο Ντέμης Νικολαΐδης) που απαιτούνται. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να έστειλε χθες περίπου 50.000 ευρώ για να σφραγιστούν από την εφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ, πληροφορίες αναφέρουν πως αντάλλαξε e-mail με τη διοίκηση και μέσα στην ημέρα αναμένεται να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους πρώην συμμετόχους του.

Στο μεταξύ, μέχρι αύριο θα φανεί αν οι παίκτες της ΑΕΚ θα υπογράψουν το νέο διακανονισμό για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται σε τέσσερις δόσεις, με πρώτη στις 20 Μαρτίου και τελευταία στις 30 Αυγούστου. Οι ποδοσφαιριστές είναι (και με το δίκιο τους) επιφυλακτικοί, αφού κανείς δεν τους εγγυάται πως θα πάρουν τα λεφτά τους και ο ίδιος ο Ανδρέας Δημητρέλος ομολόγησε πως δεν μπορεί να εντοπίσει τηλεφωνικά τους μετόχους! Το πιθανότερο είναι να βάλουν για μία ακόμη φορά πλάτη. Ακόμη, πάντως, κι αν εξασφαλίσει η ΠΑΕ την υπογραφή όλων των παικτών, είναι αμφίβολο αν η UEFA θα πειστεί για το πλάνο εξυγίανσης εφόσον δεν μπουν τα απαιτούμενα χρήματα από τους μετόχους.

Αλλαγή πλάνων

Ο ορισμός του εξ αναβολής αγώνα με τον ΟΦΗ για την προσεχή Κυριακή (19:30) άλλαξε τα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, που πλέον προετοιμάζει την ομάδα του για ματς. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Κοντοές, μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η παρουσία των Μάκου και Λαγού, ενώ σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Γεωργέας που θα είναι διαθέσιμος.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: