Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Επιχείρηση Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ!!

Επιχείρηση Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ
Το πάθημα με τους Σαμίρ Νασρί και Γκαέλ Κλισί έγινε μάθημα στην Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να «δέσει» από τώρα τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Πρόταση για νέο συμβόλαιο στον αρχηγό της ομάδας ετοιμάζει η διοίκηση της Άρσεναλ, μέσα στο Μάρτιο το πρώτο ραντεβού με τους ατζέντηδες του Ολλανδού επιθετικού.

Οι Νασρί και Κλισί κατέληξαν στη Μάντσεστερ Σίτι, «απειλώντας» την Άρσεναλ, αφού έμπαιναν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και διαμηνύοντας ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Βενγκέρ θέλει να αποφύγει να γίνει το ίδιο με τον Ολλανδό άσο, αφού το συμβόλαιο του Φαν Πέρσι λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο Αλσατός τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση να επεκτείνει την παραμονή του αρχηγού της ομάδας στο «Έμιρεϊτς».

Οι Λονδρέζοι θα αρχίσουν τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή από τον επόμενο μήνα, αφού το πρώτο ραντεβού ορίστηκε για το Μάρτιο, Όσον αφορά στον Φαν Πέρσι, ο ίδιος έχει τονίσει ότι τον πρώτο λόγο έχουν οι «κανονιέρηδες», ωστόσο η παρατεταμένη κρίση που διανύει η ομάδα του Βενγκέρ τον κάνει να είναι διστακτικός, όσον αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας του –τουλάχιστον από τώρα-.

Το τρέχον συμβόλαιο αποφέρει στον Φαν Πέρσι 80 χιλ. λίρες και η διοίκηση των «κανονιέρηδων» αναμένεται να του προσφέρει περισσότερες από 100 χιλιάδες την εβδομάδα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση που θα τον κρατά στο Λονδίνο έως το 2017! Σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, ακόμη και αν ο Ολλανδός άσος απαντήσει αρνητικά, η Άρσεναλ δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: