Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Γκώνιας: «Σίγουρα θα παίξει επιθετικά»

Γκώνιας: «Σίγουρα θα παίξει επιθετικά»
Επιθετικά από την πρώτη στιγμή θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν εκτιμά ο Τάκης Γκώνιας. «Δεν είναι καλύτερη για να μπει επιφυλακτικά», σχολίασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και έχρισε καλύτερο παίκτη των ερυθρολεύκων τον… Βαλβέρδε, πλέκοντας το εγκώμιο του Ισπανού για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια!

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Τάκη Γκώνια στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Εάν διαπιστώνει αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού;
«Έχει αρχίσει να παίζει και πάλι ποδόσφαιρο. Έτσι φαίνεται, να έχει αφήσει την κοιλιά. Φάνηκε στα παιχνίδια με την Ρούμπιν και τον ΠΑΟΚ. Έχει δείξει ότι κατά διαστήματα έχει αρχίσει και παίζει καλά. Και όταν παίζεις καλά τότε έρχονται τα αποτελέσματα και αρχίσει να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου».

-Θα παίξει επιθετικά ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρούμπιν την Πέμπτη;
«Θα παίξει επιθετικά, 100%. Η Ρούμπιν δεν είναι έτοιμη. Η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ κακή. Βέβαια, όταν λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσέξει μόνο την επίθεση. Σε τέτοια παιχνίδια θα ήταν ένα τεράστιο λάθος να μείνει στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Εξάλλου δεν μου φαίνεται ότι η Ρούμπιν είναι καλύτερη για να πάει επιφυλακτικά. Ας υπολογίσουμε εδώ και την ατμόσφαιρα που υπάρχει».

-Ποιος είναι ο σημαντικότερος παίκτης του Ολυμπιακού;
«…Ο Βαλβέρδε. Δεν νομίζω ότι κάνει κάποιος τη διαφορά. Αυτός που κάνει την διαφορά όταν παίζει είναι ο Ιμπαγάσα. Και σίγουρα στην άμυνα όταν αγωνίζονται μαζί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μέλμπεργκ».

- Για τον Μακούν:
«Δεν μπορώ να πω εάν πρέπει να μείνει. Αυτό είναι ένα θέμα εσωτερικό της ομάδας και θα ήταν… μπακαλίστικο να πω αν θα έπρεπε ή όχι να μείνει. Εγώ πάντως, στον Ολυμπιακό θα ήθελα να υπάρχει προγραμματισμός και ένα σύστημα. Να έρχονται παίκτες και να μπαίνουν απευθείας σε αυτό, γρήγορα. Και φυσικά να βγάζει παίκτες που θα έπρεπε να κάνει ήδη. Το να έρχεται ο ένας, να φεύγει και μετά να έρχεται ο άλλος έχει γίνει πολλές φορές».

-Για τον Καζίμ:
«Είναι βαρύς. Όμως δείχνει στοιχεία καλού ποδοσφαιριστή. Αν θα δείξει τι αξίζει εξαρτάται από τον ίδιο. Πως νιώθει. Το σύστημα της ομάδας. Πάντως, είναι σίγουρα καλός παίκτης».

-Για το πρωτάθλημα;
«Θα έλεγα ότι πρέπει να το χωρίσουμε στο θέαμα που είναι φτωχό, ας δούμε τα εισιτήρια, και το βαθμολογικό τομέα που είναι πολύ καλό. Το θέαμα όμως είναι κακό.
Την περασμένη αγωνιστική μου έδωσε δυο στιγμές πολύ ωραίες. Την μια είναι η αλλαγή του Ναπολεόνι που τον χειροκρότησαν. Δείχνει πολιτισμό αυτή η ενέργεια. Χάρηκα που είμαι Έλληνας. Είναι στιγμή που πραγματικά μπορώ να πω χαίρομαι που είμαι Έλληνας. Και η άλλη στιγμή, είναι η κομπίνα που είδα στο φάουλ του Ατρόμητου. Μπράβο τους».

-Για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές:
«Λέμε να μπουν Έλληνες αλλά να αξίζουν. Να το πω καλύτερα… να είναι έτοιμοι. Λέμε να παίξουν, ναι αλλά να μπορεί , να είναι έτοιμος να το κάνει. Γιατί μπορεί να τον κάψουν τον παίκτη. Υπάρχουν και παίκτες που μου έχουν κάνει εντύπωση. Και λέω ότι ταλέντο υπάρχει, και πολύ. Αυτό που δεν υπάρχει είναι όμως είναι δουλειά και προετοιμασία για να τους κάνουμε καλύτερους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: